Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ξάνθη και η μάχη του τίτλου!

Η Ξάνθη και η μάχη του τίτλου!
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 - 11:30
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Είναι κάτι που λέγεται κατά κόρον τον τελευταίο καιρό. Το ματς της Ξάνθης είναι «τελικός» για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι ένα απλό ματς, αλλά μια αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

Εάν ο Ολυμπιακός φύγει νικητής από την ακριτική πόλη θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για το πρωτάθλημα. Μπορεί να είναι στη δεύτερη θέση, αλλά με νίκη στη Θράκη δεν θα πάρει απλά τρεις βαθμούς.

Θα μεταφέρει μεγάλη πίεση στους αντιπάλους του που περιμένουν πώς και πώς να γκελάρουν οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς με την ομάδα του Ράσταβατς. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα ανεβάσει την ψυχολογία του Ολυμπιακού, θα δώσει... αέρα για την συνέχεια και θα προκαλέσει άγχος στους άλλους διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Κυρίως γιατί δεν είναι μαθημένοι σε αυτή την πίεση ό,τι κι αν γίνεται στα γήπεδα με τις... ομορφιές που βλέπουμε από τους διαιτητές. Όσο θα περνάει ο καιρός τόσο θα αυξάνεται η πίεση. Κι εκεί θα φανεί ποια ομάδα έχει τη στόφα του πρωταθλητή, ποια ομάδα ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, ποια ομάδα μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο παίζοντας μπάλα!

Διαβάστε επίσης

Εισιτήρια ως το Σάββατο

Εισιτήρια ως το Σάββατο

Η Ξάνθη με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πώς αυτά για το ματς με τον Ολυμπιακό δεν θα διατίθενται την Κυριακή.

Μέσα ο Καμαρά!

Μέσα ο Καμαρά!

Ο Μαρτίνς τόνισε πώς ο νεαρός προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμος για την Ξάνθη.

Η θέληση του Καμαρά!

Η θέληση του Καμαρά!

Ο μέσος από τη Γουινέα το παλεύει για να είναι στη διάθεση του Μαρτίνς στην Ξάνθη.

Ερυθρόλευκες καλημέρες...

Ερυθρόλευκες καλημέρες...

Η πανοραμική φωτογραφία με το «κάστρο» του Θρύλου από ψηλά, που ανέβηκε στα social media της ΠΑΕ Ολυμπιακός.