Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατά από την αρχή

Δυνατά από την αρχή
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 - 14:32

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στο ματς με την Ξάνθη, την Κυριακή στην ακριτική πόλη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρίξει εκεί όλα τα βλέμματά τους και έχουν ως στόχο να πάρουν το «διπλό». Με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει το συσχετισμό και να παρομοιάζει το ματς αυτό με το αντίστοιχο που είχαν δώσει οι «ερυθρόλευκοι» στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον Άρη, αλλά και το αντίστοιχο με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Δύο ματς που ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά και έδειξε από το πρώτο λεπτό πώς ήθελε πολύ τη νίκη. Ματς που ξεκάθαρα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ως στόχο να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Ματς που εάν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα τα είχαν κατακτήσει από την αρχή, άλλα εάν τελικά τα «χρυσά» γκολ από τον Χασάν στο πρώτο και τους Καμαρά και Βούκοβιτς στο δεύτερο, σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο.

Αυτό που θα κάνουν, όμως, και τώρα οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι να προσεγγίσουν το ματς στην Ξάνθη με τον ίδιο τρόπο. Να δείξουν από την αρχή πόσο θέλουν τη νίκη, να ακολουθήσουν το πλάνο του Πορτογάλου προπονητή τους και να φτάσουν στη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Κάνοντας ότι έκαναν σε Νέα Σμύρνη, Θεσσαλονίκη και Περιστέρι. Να πετύχουν ένα ακόμα πολύτιμο «διπλό».

Διαβάστε επίσης

«Μάχη» για την αποστολή

«Μάχη» για την αποστολή

Στο Ρέντη οι παίκτες τα δίνουν όλα στην προπόνηση για να είναι μέσα στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς στην Ξάνθη.

«Φρένο» στη μεταγραφολογία

«Φρένο» στη μεταγραφολογία

Ο Πέδρο Μαρτίνς για μια ακόμα φορά εξήγησε πώς σημασία έχουν τα ματς που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός και όχι όσα ακούγονται...