Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μας είχε… λείψει ο Λουτσέσκου!

Μας είχε… λείψει ο Λουτσέσκου!
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 - 23:11

Μας είχε… λείψει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Σαν να μην πέρασε μια μέρα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ συνεχίζει τις... ομορφιές του! Πέρασε αρκετός καιρός, άλλωστε.

Ο Λουτσέσκου, λοιπόν, φαίνεται εξακολουθεί να ζει σε έναν δικό του κόσμο, καθώς φαίνεται ότι δεν του… φτάνει το +6 της ομάδας του. Σε δηλώσεις του, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλάει για +8 και κάνει λόγο για την απόφαση της αφαίρεσης βαθμών! Ξέχασε φαίνεται, ότι το -2 που επιβλήθηκε στους Θεσσαλονικείς ήταν για το ντου του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα με όπλο. Μόνο έτσι εξηγείται!

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο ΠΑΟΚ είναι οκτώ βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό και εννιά από τον Ατρόμητο, εντός γηπέδου, έχει κερδίσει όλα τα ντέρμπι, με αγώνες στις έδρες του δεύτερου και του τρίτου. Θα ήταν τελείως διαφορετική η κατάσταση αν δεν υπήρχε η απόφαση που κατέστρεψε την περσινή, αλλά και φετινή σεζόν».

Μήπως ξέχασε και σε πόσα ματς ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ από τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα; Μήπως ξέχασε την πρόσφατη σκανδαλάρα στην Λαμία, με το χέρι (της… εξυγίανσης) του Βιεϊρίνια; Δεν του… φτάνει το +6;

Γελάνε και οι πέτρες! Για άλλη μία φορά…

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρτίνς έχει τις λύσεις!

Ο Μαρτίνς έχει τις λύσεις!

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει την ευχέρεια να έχει ένα γεμάτο ρόστερ, με δύο ή και περισσότερους παίκτες σε κάθε θέση.