Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτοξεύτηκε η αξία του Καμαρά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο!

Εκτοξεύτηκε η αξία του Καμαρά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο!
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 - 10:11

Σε νέα αξιολόγηση προχώρησε την Παρασκευή (07/12) η γνωστή ιστοσελίδα transfermarkt όσο αναφορά το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, δημοσίευσε και σε ένα άρθρο τις πιο σημαντικές αλλαγές που σημειώθηκαν στις ελληνικές ομάδες σε σχέση με την προηγούμενη αξιολόγηση που είχε γίνει.

Από τους «ερυθρόλευκους» έξι ποδοσφαιριστές ανέβασαν την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο λόγος για τους Καμαρά, Σισέ, Μεριά, Γκερέρο, Μπουχαλάκη και Τσιμίκας.

Μάλιστα, ο πρώτος εκτόξευσε την αξία του σημειώνοντας άνοδο 1233%, από 300.000 στα 4.000.000.000 ευρώ, μετά τις καταπληκτικές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και της εθνικής Γουινέας.

Από εκεί και πέρα σημαντική άνοδο σημείωσε και ο Σισέ από τα 3.5 στα 4.5 εκατομμύρια, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η αξία των υπόλοιπων παικτών εκτός από τον Σισέ, έφτασε τη μεγαλύτερη της τιμή στην καριέρα τους.

Στην κορυφή με τη μεγαλύτερη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο από το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να βρίσκεται κανείς άλλος, πέρα από τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος αξίζει 7 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα πάντα με την transfermarkt.

Διαβάστε επίσης

Ζητούμενο ξανά το γρήγορο γκολ

Ζητούμενο ξανά το γρήγορο γκολ

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να μπει με το… μαχαίρι στα δόντια στα Πηγάδια και να δείξει από το ξεκίνημα στην Ξάνθη το πόσο πολύ θέλει να πάρει τη νίκη.