Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άτυχος, αλλά με γεμάτο «οπλοστάσιο»

Άτυχος, αλλά με γεμάτο «οπλοστάσιο»
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 - 11:49

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός έχει σταθεί εξαιρετικά άτυχος όσο αναφορά τους τραυματισμούς.

Πάρα πολλοί «ερυθρόλευκοι» έχουν αναγκαστεί να μείνουν εκτός αγωνιστικών χώρων και παρά τη μεγάλη τους θέληση να αγωνιστούν με την προσπάθεια των ιατρών και φυσικοθεραπευτών της ομάδας η ουσία είναι ότι οι τραυματισμοί έχουν βάλει σε έντονους προβληματισμούς τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ωστόσο, έχει στα χέρια του ένα από τα πιο πλήρη και ποιοτικά ρόστερ των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, κάτι το οποίο κάνει πιο εύκολο το έργο του.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει ποδοσφαιριστές «πολυθεσίτες» που μπορούν να αγωνιστούν σε παραπάνω από μία θέση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αποδίδοντας μάλιστα το ίδιο καλά όπου και αν παίξουν.

Το γεμάτο «οπλοστάσιο» του Μαρτίνς κάνει πιο εύκολη τη ζωή του προπονητή των Πειραιωτών, ο οποίος θα πρέπει όμως ούτως σι αλλιώς να ανακατέψει την τράπουλα στα επόμενα ματς της ομάδας.

Ήδη έχει σκεφτεί να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στις θέσεις των παικτών όπου έχουμε συνηθίσει να αγωνίζονται. Και αναφερόμαστε στη δοκιμή στον Ομάρ σε θέση εξτρέμ την οποία μπορεί να δούμε στα Πηγάδια στο ματς με την Ξάνθη.

Διαβάστε επίσης

Η… επαρχία «κλειδί» για το πρωτάθλημα

Η… επαρχία «κλειδί» για το πρωτάθλημα

Ματς σαν και αυτό κόντρα στην Ξάνθη θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο γνωρίζουν στις τάξεις του Ολυμπιακού και είναι αποφασισμένοι για το διπλό.

Ζητούμενο ξανά το γρήγορο γκολ

Ζητούμενο ξανά το γρήγορο γκολ

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να μπει με το… μαχαίρι στα δόντια στα Πηγάδια και να δείξει από το ξεκίνημα στην Ξάνθη το πόσο πολύ θέλει να πάρει τη νίκη.