Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλυτη συγκέντρωση!

Απόλυτη συγκέντρωση!
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 - 13:05

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί έντονη φημολογία για παίκτες που φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός ενόψει Ιανουαρίου. Την ίδια ώρα, ο κόσμος του Θρύλου δείχνει τη «δίψα» του για το ματς με την Μίλαν, εξαφανίζοντας τα «μαγικά χαρτάκια» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή στο μυαλό των παικτών των Πειραιωτών βρίσκεται μόνο ο πολύ σημαντικός και κρίσιμος αγώνας απέναντι στην Ξάνθη. Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Πέδρο Μαρτίνς. Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Η συγκέντρωσή μας είναι απόλυτα στο ματς με την Ξάνθη, είναι ο πρωταρχικός στόχος μας, όλοι το ξέρουν αυτό. Όλοι έχουν το μυαλό τους σ’ αυτό το παιχνίδι. Μας ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όλα η νίκη με την Ξάνθη. Είναι πολύ σημαντικό, όλοι ξέρουμε τη σημασία του, είναι δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, είναι ένα παιχνίδι όπως εκείνα με Άρη και Ατρόμητο. Δεν σκεφτόμαστε τη Μίλαν».

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταφέρει, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, να κάνει τους παίκτες του να σκέφτονται μόνο την αναμέτρηση με τους Ακρίτες, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για όλα τα υπόλοιπα.

Όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο της νίκης στο ματς του πρωταθλήματος που ακολουθεί και πλέον το μόνο που μένει είναι οι «ερυθρόλευκοι» να δείξουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο το πόσο πολύ θέλουν να συνεχίσουν στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Έμειναν εκτός...

Έμειναν εκτός...

Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Ξάνθη.

Η… επαρχία «κλειδί» για το πρωτάθλημα

Η… επαρχία «κλειδί» για το πρωτάθλημα

Ματς σαν και αυτό κόντρα στην Ξάνθη θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο γνωρίζουν στις τάξεις του Ολυμπιακού και είναι αποφασισμένοι για το διπλό.