Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκάθαρες οδηγίες από τον Μαρτίνς

Ξεκάθαρες οδηγίες από τον Μαρτίνς
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018 - 23:45

Το ματς με την Ξάνθη έχει τον χαρακτήρα «τελικού» για τον Ολυμπιακό. Η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμοι για τους «ερυθρόλευκους». Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αναλύσει λεπτομερώς τον τρόπο που αγωνίζεται η ακριτική ομάδα στους παίκτες του. Και τι έχει ζητήσει; Να εφαρμόσουν το πλάνο του…

Με μια βασική οδηγία που είναι όλα τα… λεφτά και θα κρίνει εν πολλοίς το ματς στα Πηγάδια. Να μην αφήσουν τους παίκτες της Ξάνθης να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους για πολύ ώρα. Διότι εάν γίνει αυτό, μια ομάδα όπως είναι αυτή του Ράσταβατς που δεν δέχεται εύκολα γκολ, θα έχει αυξημένες πιθανότητες για να κρατήσει το μηδέν!

Ο Πορτογάλος ζήτησε από τους παίκτες να μην αφήσουν την Ξάνθη να έχει την κατοχή της μπάλας και να «παγώνει» το παιχνίδι. Πρέπει να πιέσουν ψηλά και να αναγκάσουν την ακριτική ομάδα να κάνει λάθη… Κι αυτό που τους τόνισε ακόμα είναι πώς «πρέπει να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας…»

Ακόμα ζήτησε από τους αμυντικούς και τους μέσους του Ολυμπιακού να προσέξουν τις μακρινές μπαλιές που κάνει η Ξάνθη, στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, με αποδέκτη τον Γέντρισεκ. Διότι είναι ένας τρόπος με τον οποίο απειλεί η ακριτική ομάδα και ο Μαρτίνς θέλει να τον βγάλει εκτός… ρυθμού.

Διαβάστε επίσης

Στο χέρι τους είναι…

Στο χέρι τους είναι…

Τα ματς σε «Κλ. Βικελίδης» και Περιστέρι είναι οδηγός για την Ξάνθη. Εάν ο Ολυμπιακός μπει δυνατά από την αρχή, έχει πολλές πιθανότητες για το «διπλό» στα Πηγάδια.