Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γραμμένος και πάλι απών

Ο Γραμμένος και πάλι απών
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 09:43
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το «καυτό» θέμα των ημερών που έχει να κάνει με την ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο αφορά στην έδρα της Εθνικής που μάλλον θα είναι το Παγκρήτιο Στάδιο. Αρχικά, η διοίκηση Γραμμένου ονειρεύονταν να δηλώσει την Τούμπα για τους αγώνες του ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2020, μάλιστα από το ρεπορτάζ προέκυψε ότι ο Σαββίδης θα κάλυπτε όλα τα έξοδα, όμως το όνειρο έγινε εφιάλτης, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντέδρασαν σφόδρα.

Όμως, από την ΕΠΟ, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Που να τολμήσει ο «δικός μας Γραμμένος» να βγάλει ανακοίνωση, αν και εκτέθηκε με το συγκεκριμένο θέμα, ταυτόχρονα και ο Σαββίδης. Μόνο ο τεχνικός σύμβουλος Άγγελος Μπασινάς μίλησε χωρίς να μιλήσει δηλαδή με αοριστολογίες. «Είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο, που η Εθνική δεν έχει έδρα. Είτε το ένα φταίει είτε το άλλο. Παρακαλάμε να βρούμε γήπεδο στην Εθνική κι αυτό το θεωρώ μεγάλη ντροπή. Εμείς είχαμε πει το γήπεδο της Τούμπας και στο Ηράκλειο. Από τη στιγμή που υπάρχουν προβλήματα δεν θα παρακαλέσουμε και θα πάμε εκεί που μας θέλουν. Δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαλότητα, να δημιουργήσουμε προβλήματα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά και στις σχέσεις αυτών με τη διοίκηση».

Ούτε το αυτονόητο δεν έπραξε ο Γραμμένος, καθώς το πρόβλημα αφορά τη διοίκηση της ΕΠΟ και όχι κάποιον υπάλληλό της. Όμως, πού να τολμήσει να τα βάλει με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

Ενώ αν ήταν άλλης ομάδας, θα γινόταν και η ανάλογη προπαγάνδα...

Διαβάστε επίσης