Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους Πρωταθλητές του Θρύλου!

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους Πρωταθλητές του Θρύλου!
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 15:38

Η ομάδα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού κατάφερε και τη φετινή σεζόν να κατακτήσει το πρωτάθλημα, κάνοντας χαρούμενη όλη την «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη νέα τεράστια επιτυχία των Πειραιωτών, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Βασιλιάς του ρινγκ είναι ο Ολυμπιακός».

Η ομάδα Πυγμαχίας των Πειραιωτών έκανε και φέτος περήφανους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, με τον Ερασιτέχνη να πανηγυρίζει ακόμη μία τεράστια επιτυχία, συνεχίζοντας και τη φετινή χρονιά να κατακτά τίτλους σε όλα τα σπορ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Σύσσωμη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πανηγυρίζει την σπουδαία επιτυχία της Πρωταθλήτριας ομάδας Πυγμαχίας του Συλλόγου μας! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πολυνίκης και σε αυτό το σπορ, ενώ φέτος, σε Άνδρες και Γυναίκες, κατέκτησε 4 χρυσά, 3 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια!

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας και παράλληλα τη βεβαιότητα ότι οι επιτυχίες του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα συνεχιστούν, σε όλα τα σπορ!

Ο Βασιλιάς του ρινγκ είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! #KingOfTheRing».

Διαβάστε επίσης

Αγωνία για Ναουέλ

Αγωνία για Ναουέλ

Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του ματς με την Ξάνθη, αφήνοντας αναγκαστικά τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο στον Ποντένσε στο 29’ της αναμέτρησης.

Έμειναν εκτός...

Έμειναν εκτός...

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός 18άδας τους Χουτεσιώτη, Φετφατζίδη και Χριστοδουλόπουλο.