Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς: «Δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε με σημαδεμένες τράπουλες» (vid)

Καραπαπάς: «Δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε με σημαδεμένες τράπουλες» (vid)
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 17:52

Επίθεση σε Θόδωρο Θεοδωρίδη, Γραμμένο και Τζήλο, αλλά και στο σύστημα της… εξυγίανσης που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο εξαπέλυσε μετά το φινάλε του ματς στην Ξάνθη ο Κώστας Καραπαπάς για τα διαιτητικά αίσχη στο ματς στα Πηγάδια. Υπογραμμίζοντας πώς δεν γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση, να συνεχιστεί αυτό το έργο. Καλώντας τους υπεύθυνους να δώσουν απαντήσεις στα «καυτά» ερωτήματα που υπάρχουν και που κανείς δεν τολμά να απαντήσει, με τον Ολυμπιακό να πληρώνει διαρκώς τις αποφάσεις της… εξυγίανσης.

Με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να τονίζει: «Δυστυχώς είμαι για άλλη μία φορά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Έχουν κουραστεί και οι φίλαθλοι μας και εμείς και η ομάδα μας να αντιμετωπίζουμε το ίδιο έργο κάθε Κυριακή. Θέλουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι υποτίθεται ότι διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχουν διαλύσει και το έχουν διασύρει στην Ευρώπη από τον κύριο Γραμμένο, που παίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, τον κύριο Θεόδωρο Θεοδωρίδη που είναι ασπίδα αυτών των ανθρώπων που κάνουν ό,τι κάνουν στην Ελλάδα, να μας απαντήσουν αν νομίζουν ότι θα συνεχιστεί έτσι αυτή η ιστορία.

Αν έχουν καταλάβει σε ποιο σημείο βρίσκεται ο κόσμος του Ολυμπιακού και ποια είναι η αγανάκτηση του και επίσης να μας πουν ομάδες όπως αυτή που είδαμε σήμερα εδώ στην Ξάνθη να μας πουν σε ποιον ανήκει μετοχικά και να μας πουν με ποιον έχει μιλήσει ο κύριος Τζήλος το τελευταίο 48ωρο. Θα μας τα απαντήσουν όλα αυτά, για να καταλάβει και ο κόσμος και να εξηγήσει όλες τις συμπεριφορές στο ποδόσφαιρο. Όταν μας τα απαντήσουν όλα αυτά, τότε και εμείς θα ξαναπαίξουμε. Γιατί εδώ πέρα δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε πια με αυτούς τους όρους! Και με σημαδεμένες τράπουλες»

Σε ό,τι αφορά τις φάσεις που προκάλεσαν στο ματς, ο Κώστας Καραπαπάς υπογράμμισε: «Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει ένα διπλό πέναλτι, στον Τοροσίδη και στον Σισε. Το οποίο δεν δίνεται. Στο οποίο ο διαιτητής δικαιολογήθηκε ότι δεν το έχει δει. Στο δεύτερο ημίχρονο, μία κόκκινη κάρτα που ο διαιτητής λέει ότι δεν την είδε ο ίδιος, αλλά κάποιος του την είπε. Ε, ας μας πει ποιος του την είπε».

Διαβάστε επίσης

Η ξεφτίλα τους δεν έχει τελειωμό!

Η ξεφτίλα τους δεν έχει τελειωμό!

Μια ακόμα αναμέτρηση που έγιναν διαιτητικά αίσχη και «όργια» εις βάρος του Ολυμπιακού. Η… εξυγίανση κάθε αγωνιστική ξεπερνά τα προηγούμενα!

Τον… έστησαν στην Ξάνθη!

Τον… έστησαν στην Ξάνθη!

Η... εξυγίανση ξανά δεν άφησε τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη (1-1). Ο Τζήλος δεν είδε τα πέναλτι στο 41' και στο 90'+1!