Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η ξεφτίλα τους δεν έχει τελειωμό!

Η ξεφτίλα τους δεν έχει τελειωμό!
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 18:18
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Αυτό που συμβαίνει δεν είναι ντροπή. Είναι η μέγιστη ξεφτίλα για ένα… σύστημα που έχει ξεπεράσει τον εαυτό του. Κάθε ματς που περνάει και η… εξυγίανση ξεπερνά τον εαυτό. Δεν μπορεί να πάει κάτι χειρότερο. Κι όμως, όπως αποδεικνύεται, γίνεται. Διότι κάθε φορά βλέπει πράγματα που σε… τρελαίνουν, σου γυρίζουν το μυαλό. Μια ακόμα αναμέτρηση που ένας διαιτητής -και όχι μόνο αυτός- θέλησε να προκαλέσουν τους ανθρώπου του Ολυμπιακού.

Με προκλητικά σφυρίγματα, με φάσεις που είναι τόσο ξεκάθαρες και δεν δίνονται ποτέ. Κι όμως κάθε ματς που περνά υπάρχουν και χειρότερα. Πέρσι στην Ξάνθη ήταν ο Καλογερόπουλος, φέτος ο Τζήλος. Κι αυτός δεν ζήλεψε τα περσινά ή όσα έχουν γίνει στα προηγούμενα ματς.

Ο άνθρωπος ήταν σε… άλλο γήπεδο! Δεν γίνεται να μην έχει δει δύο παραβάσεις στην ίδια φάση για πέναλτι. Δύο στην ίδια φάση και δεν είδε καμμιά. Που κοιτούσε τελικά; Θα μας πει; Εκτός εάν είναι ανίκανος και πρέπει να του πάρουν… χθες τη σφυρίχτρα. Δεν γίνεται να υπάρχει παρατεταμένο τράβηγμα σε Τοροσίδη και Σισέ από τον Κασάδο και τον Λισγάρα και να μην βλέπεις τίποτα. Όπως και στο 90'+1 που επίσης στην αρχή της φάσης ο Κασάδο σχεδόν βγάζει τη φανέλα του Μάνου! Ο Τζήλος δεν το είδε (!), αλλά είδε μετά το επιθετικό φάουλ από τον «ερυθρόλευκο» επιθετικό! Για γέλια…

Συνεχίστε να ξεφτιλίζεστε κι άλλο. Το πιο ωραίο. Πώς δεν είδε τι έγινε στη φάση με τον Ποντένσε, αλλά του είπε κάποιος πώς ήταν κόκκινη και την έδειξε. Άρα τι έκανε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πέτυχε ούτε μια φάση που υπήρχε θέμα. Και αν αυτός είναι ανίκανος, υπάρχουν και οι… αυτουργοί για αυτά τα αίσχη! Αυτοί που στέλνουν τον Τζήλο και τον κάθε Τζήλο στα γήπεδα να σφυρίζουν! Αυτοί έχουν ξεφτιλιστεί απίστευτα. Κι όσα αφήνουν να συνεχίζεται αυτό το πράγμα που αποκαλείται… εξυγίανση τόσο έχουν μεγαλύτερη ευθύνη. Εκείνοι περισσότερο από τους διαιτητές στα γήπεδα.

Διαβάστε επίσης

Τον… έστησαν στην Ξάνθη!

Τον… έστησαν στην Ξάνθη!

Η... εξυγίανση ξανά δεν άφησε τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη (1-1). Ο Τζήλος δεν είδε τα πέναλτι στο 41' και στο 90'+1!