Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Οι παίκτες της Ξάνθης ήταν πολύ προκλητικοί»

«Οι παίκτες της Ξάνθης ήταν πολύ προκλητικοί»
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 19:04

Από το πρώτο λεπτό οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης ήταν προκλητικοί κι αυτό έγινε υπό την ανοχή του Τζήλου που τους επέτρεψε να το κάνουν. Ο ρέφερι ανέχθηκε τον τρόπο που αγωνίζονταν, ενώ δεν σταμάτησε να μοιράζει εύκολα κάρτες στους παίκτες του Ολυμπιακού, κάνοντας το ακριβώς αντίθετο. Με τον 48χρονο τεχνικό να στέκεται στις προκλήσεις από την πλευρά των γηπεδούχων.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό να σχολιάζει αρχικά: «Πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο ήμαστε καλύτεροι. Το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι τελείως διαφορετικό, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, βάσει των ευκαιριών που είχαμε. Για ακόμη μια φορά πληρώσαμε το ότι δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τις φάσεις μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη βελτιώθηκε. Αν και υπήρχαν πάρα πολλές διακοπές.

Δεν έγινε το ματς όπως έπρεπε να γίνει. Οι παίκτες μας αντέδρασαν σε κάποιες στιγμές άσχημα. Υπήρχαν πάρα πολλά νεύρα. Αυτό συνέβη μόνο και μόνο επειδή υπήρχαν τεράστιες προκλήσεις εναντίον τους. Φυσικά αυτό έγινε και στην αποβολή του Ποντένσε, κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί το πληρώσαμε. Όμως πραγματικά ήταν πάρα πολύ προκλητικοί οι παίκτες της Ξάνθης και εμείς αντιδράσαμε έτσι όπως δεν έπρεπε. Το παιχνίδι ήταν τελείως διαφορετικό στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το δεύτερο ημίχρονο, την αλλαγή του Ναουέλ και αν επηρέασε η διακοπή την ομάδα: «Η αλλαγή του Ναουέλ ήταν αναγκαστική. Είχε σφίξιμο στη γάμπα και έπρεπε να βγει. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέβησαν πολλά. Είδαμε ότι είχαμε τη διακοπή του ρεύματος, ότι εκείνη τη στιγμή η Ξάνθη προκαλούσε πολύ τους παίκτες του Ολυμπιακού, γιατί ήθελε να αλλάξει την ισορροπία του παιχνιδιού.

Κάτι το οποίο εμείς δεν ήμαστε αρκετά έξυπνοι ώστε να το αντιληφθούμε και να αγνοήσουμε αυτές τις προκλήσεις. Είδαμε έναν διαιτητή ο οποίος δεν αντιλήφθηκε ότι όλες αυτές οι αντιδράσεις ήταν αποτέλεσμα των προκλήσεων των παικτών της Ξάνθης. Όλα αυτά μαζί δημιούργησαν την εικόνα αυτή στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν μια εικόνα που δεν ήταν ικανοποιητική. Δεν είναι ωραία. Όμως, αυτό το ποδόσφαιρο μπορέσαμε να παρουσιάσουμε σήμερα».

Σε ό,τι αφορά τη διαιτησία, ανέφερε: «Το μόνο που μας ενοχλεί είναι το πώς βλέπαμε πως δίνονταν οι κίτρινες κάρτες όταν η μπάλα ήταν για τον αντίπαλο και στη μέση του γηπέδου, ύστερα από προκλήσεις των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης. Μετά όταν η μπάλα ήταν για εμάς, δεν δίνονταν οι αντίστοιχες φάσεις. Αυτό που μας θυμώνει πραγματικά είναι ότι εμείς δεν είχαμε την εξυπνάδα να αντιληφθούμε τι συνέβαινε και να αγνοήσουμε τις προκλήσεις των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης, που γίνονταν για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Φερθήκαμε σαν ανόητοι κι έπρεπε αυτό να το έχουμε αντιληφθεί νωρίτερα».

Τέλος, για τις προκλήσεις των παικτών της Ξάνθης σχολίασε: «Σας λέω την άποψή μου. Αυτό που είδα. Και πραγματικά πιστεύω πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού φέρθηκαν ανόητα σήμερα. Ήταν ανόητη η στάση τους γιατί έπρεπε να καταλάβουν. Ιδιαίτερα για την αποβολή του Ποντένσε, από την πρώτη κάρτα, φάνηκε πως τον προκαλούσαν γιατί εκείνος αντιδρούσε χωρίς λόγο, ενώ η μπάλα ήταν δική μας. Δεν έπρεπε να αντιδρά έτσι. Αν εσείς έχετε διαφορετική άποψη, τη δέχομαι, όμως η άποψή μου είναι αυτή. Πως από τη στιγμή που η μπάλα καταλήγει να είναι δικιά μας, δεν υπήρχε λόγος να αντιδρά έτσι. Ήταν πραγματικά μία πρόκληση, στην οποία φέρθηκε ανόητα που υπέκυψε».

Διαβάστε επίσης

Η ξεφτίλα τους δεν έχει τελειωμό!

Η ξεφτίλα τους δεν έχει τελειωμό!

Μια ακόμα αναμέτρηση που έγιναν διαιτητικά αίσχη και «όργια» εις βάρος του Ολυμπιακού. Η… εξυγίανση κάθε αγωνιστική ξεπερνά τα προηγούμενα!