Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι. Συνεχίζουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δεν έκανα πέναλτι, χέρι ο Πρίγιοβιτς στην αρχή της φάσης»

«Δεν έκανα πέναλτι, χέρι ο Πρίγιοβιτς στην αρχή της φάσης»
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 22:22

Απίθανα πράγματα συνέβησαν για ακόμη μία φορά στην Τούμπα, με τον Κοτσάνη να ευνοεί σκανδαλωδώς τον ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΛ.

Ο μεγάλος «άτυχος» των «βυσσινί», ο οποίος βίωσε στο πετσί του τι πάει να πει… εξυγίανση ήταν ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος στο 44’ αποβλήθηκε αδίκως από το ματς.

Ο αμυντικός της ΑΕΛ υποστήριξε και ο ίδιος ότι δεν έκανε πέναλτι στον Πρίγιοβιτς, ενώ υπογράμμισε ότι ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει πάρει στην αρχή της φάσης με το χέρι την μπάλα.

Επίσης, αναφέρθηκε και στη στιγμή που δέχτηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα, τονίζοντας ότι για εκείνον δεν ήταν ούτε καν φάουλ, ενώ στη φάση αυτή ο Βιεΐρίνια, με τον οποίο είχε αψιμαχία δεν δέχτηκε και εκείνος κίτρινη κάρτα.

Αρχικά, ο αμυντικός της ΑΕΛ τόνισε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, μπήκαμε καλά σκοράραμε και δεν μέναμε με δέκα όχι απλά δεν θα χάναμε με τον ΠΑΟΚ αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει κιόλας.

Σήμερα δείξαμε ότι η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, το σήμα που φοράμε και η φανέλα έχουν τεράστια δύναμη. Δέχομαι μια κάρτα που είναι πολύ αυστηρή, ενώ στους παίκτες του ΠΑΟΚ δεν δόθηκε τίποτα. Μια κίτρινη κάρτα μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι όπως και έγινε με εμένα.

Ξέρω ότι ήρθαμε να παίξουμε με μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, όμως και εμείς ιδρώνουμε και παλεύουμε για τα συμβόλαια μας.

Ίσως να μην κάνω πέναλτι δεν ξέρω. Αλλά η μπάλα αρχικά βρίσκει στο χέρι του Πρίγιοβιτς και δεν το έχει δει ούτε ο διαιτητής ούτε ο βοηθός.

Ο Κρέσπο έδωσε τριά χτυπήματα στο πρόσωπο του Μπαργκάν και δεν τιμωρήθηκε και εγώ δέχτηκα κίτρινη κάρτα».

Τέλος, πρόσθεσε:

«Δείτε τι κάρτα παίρνω, για εμένα δεν είναι καν φάουλ. Η άποψη μου βασίζεται σε ρεαλιστικά δεδομένα, όπου πάει ο ΠΑΟΚ κερδίζει εμείς προηγηθήκαμε και δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα αλλά στο τέλος ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα δουλέψουμε σκληρά και θα πάμε να το κερδίσουμε».

Διαβάστε επίσης