Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελικά Τάσο Κάκο υπήρχε πέναλτι ή όχι στην Ξάνθη;

Τελικά Τάσο Κάκο υπήρχε πέναλτι ή όχι στην Ξάνθη;
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 - 01:11

Τηλεκριτικός στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ο Τάσος Κάκος. Κλήθηκε να σχολιάσει τη φάση στο 41', με τη διπλή παράβαση πάνω σε Τοροσίδη από τον Κασάδο και Σισέ από τον Λισγάρα. Αλλά δεν είπε τίποτα απολύτως. Δεν πήρε καν θέση για τη φάση που υπήρχαν ξεκάθαρες παραβάσεις. Και όχι μία, αλλά δύο.

Αρκέστηκε σε αναλύσεις πώς έπρεπε ο διαιτητής να κάνει νωρίτερα παρατηρήσεις στους παίκτες για τα τραβήγματα μέσα στην περιοχή. Αλλά για τα πέναλτι ούτε λέξη! Δύσκολη η θέση του, τι να έλεγε στην εκπομπή, στο κανάλι του Σαββίδη;

Μέχρι και ο Βαρούχας στο κρατικό κανάλι τόνισε ότι υπάρχει πέναλτι στη φάση, αλλά ο Κάκος ούτε λέξη. Δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό!

Είχε, όμως, να πει για το ματς στην Ξάνθη. Πώς έπρεπε να είχε αποβληθεί νωρίτερα ο Ποντένσε! Εκείνος που δεν είχε δει στην Τούμπα, όταν ακόμα σφύριζε, την μπουνιά του Πάμπλο Γκαρσία στον Ντιόγκο, το 2008!

Λογικό… Και παρατηρητής διαιτησίας στην ΕΠΟ της… εξυγίανσης και τηλεκριτικός στο κανάλι του Σαββίδη.

Βλέπετε, λειτούργησε ως «υπάλληλος» και απέφυγε να πει το παραμικρό. ΤΙ να έλεγε δηλαδή; Απλά όλος ο κόσμος πλέον σας έχει πάρει χαμπάρι και ξέρει τον… ρόλο σας!

Διαβάστε επίσης

Λίγη τσίπα δεν έχουν;

Λίγη τσίπα δεν έχουν;

Ορισμένοι θα έπρεπε να είχαν φύγει από μόνοι τους. Αλλά όταν υπάρχει… εξυγίανση, δεν το κουνάνε από τη θέση τους.