Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λίγη τσίπα δεν έχουν;

Λίγη τσίπα δεν έχουν;
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 - 08:36
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

«Όργια» σε μια ακόμα αναμέτρηση εις βάρος του Ολυμπιακού. Μια ακόμα φορά που η διαιτησία δεν αφήνει τους «ερυθρόλευκους» να πάρουν αυτό που θα μπορούσαν στον αγωνιστικό χώρο. Με «εγκλήματα», από τον Τζήλο αυτή τη φορά, που συνέχισε αυτό που είχε γίνει τις προηγούμενες αγωνιστικές. Το θέμα είναι πώς το… σύστημα συνεχίζει το έργο του! Κάθε φορά ξεπερνούν τα προηγούμενα, δείχνοντας σε όλους πώς υπάρχουν και χειρότερα.

Αλλά η απορία είναι μία. Δεν έχουν όλοι αυτοί λίγη τσίπα; Με όλα αυτά που συμβαίνουν και με δεδομένο ότι είναι ανίκανοι να κάνουν το παραμικρό, θα έπρεπε να είχαν ήδη πάει «σπίτι» τους. Αλλά ποιος θα τους διώξει; Ο «δικός μας» Γραμμένος που έχει ως πρόεδρος της ΕΠΟ την ευθύνη για την ΚΕΔ; ή οι τοποτηρητές της ΟΥΕΦΑ που βλέπουν όλη αυτή την «μπόχα» και δεν κάνουν το παραμικρό. Συνυπεύθυνοι είναι ή πιο σωστά, αυτοί έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στα ελληνικά γήπεδα.

Αλλά με τη στάση τους, με το γεγονός δηλαδή πώς δεν κάνουν το παραμικρό, ένα είναι σίγουρο. Η… εξυγίανση συνεχίζει απτόητη το έργο της και μαζί της θα συνεχίζονται και τα «εγκλήματα» εις βάρος του Ολυμπιακού. Εάν είχε συμβεί κάτι μια, δύο φορές θα ήταν… τυχαίο. Όταν επαναλαμβάνεται αυτή η κατάσταση σε κάθε ματς, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Όλοι αυτοί δεν έχουν λίγη τσίπα πάνω τους.

Διαβάστε επίσης

Εξαιρετικός ξανά ο Σα

Εξαιρετικός ξανά ο Σα

Με τα διαιτητικά «όργια» στην Ξάνθη, το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Αλλά ο Πορτογάλος γκολκίπερ ήταν πολύ καλός.