Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμα και τώρα τον φοβάστε!

Ακόμα και τώρα τον φοβάστε!
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 - 08:59

Στην Ξάνθη «εγκλήματα» από τον Τζήλο. Δεν είδε ούτε ένα από τα τρία πέναλτι που υπήρξαν, άφησε το σκληρό παιχνίδι της ακριτικής ομάδας, τα έχασε σε ό,τι αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο του ματς. Την ίδια ημέρα στην Τούμπα ο Κοτσάνης έχει εντελώς διαφορετική διαιτητική συμπεριφορά. Πέναλτι και αποβολή στο 0-1 της ΑΕΛ εις βάρος των φιλοξενούμενων.

Το συμπέρασμα, πάντως, είναι ένα. Εάν δούμε το πώς λειτουργεί το «σύστημα» της… εξυγίανσης ακόμα και τώρα, τον Ολυμπιακό τον φοβούνται. Κάνουν ό,τι μπορούν για να μην τον αφήσουν να παραμείνει «ζωντανός» στη μάχη του τίτλου! Με τη διαφορά πριν τα ματς της χθεσινής ημέρας στους έξι βαθμούς, αλλά έγιναν αίσχη και «όργια» για μια ακόμα φορά.

Γιατί άραγε τόσο μεγάλο άγχος; Αφού κάνετε ό,τι περνάει από το… χέρι σας για να τελειώσετε το πρωτάθλημα από τώρα. Ακόμα κι έτσι όπως είναι τα πράγματα φοβάστε τον Ολυμπιακό; Ναι αυτό συμβαίνει…

Και δεν θα ησυχάσετε εάν δεν τον «τελειώσετε» με κάθε τρόπο από τη διεκδίκηση του τίτλου. Φαίνεται σε κάθε παιχνίδι…

Διαβάστε επίσης

Όλα τα βλέμματα στη Μίλαν

Όλα τα βλέμματα στη Μίλαν

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ξεχάσουν τα χθεσινά αίσχη στην Ξάνθη και να επικεντρωθούν στο μεγάλο ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης.

Βασικός του αντίπαλος η... εξυγίανση!

Βασικός του αντίπαλος η... εξυγίανση!

Το πρωτάθλημα δεν παίζεται επί ίσοις όροις από τη στιγμή που δεν αφήνουν μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός να πάρει στον αγωνιστικό χώρο ό,τι δικαιούται.

Εξαιρετικός ξανά ο Σα

Εξαιρετικός ξανά ο Σα

Με τα διαιτητικά «όργια» στην Ξάνθη, το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Αλλά ο Πορτογάλος γκολκίπερ ήταν πολύ καλός.

Λίγη τσίπα δεν έχουν;

Λίγη τσίπα δεν έχουν;

Ορισμένοι θα έπρεπε να είχαν φύγει από μόνοι τους. Αλλά όταν υπάρχει… εξυγίανση, δεν το κουνάνε από τη θέση τους.