Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το καθεστώς ατιμωρησίας επιτρέπει τα αίσχη!

Το καθεστώς ατιμωρησίας επιτρέπει τα αίσχη!
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 - 11:29

Τα συνεχόμενα λάθη στα ματς του Ολυμπιακού από την αρχή της σεζόν είναι πάρα πολλά. Σε κάθε ματς συμβαίνει το ίδιο. Μια κατάσταση που δεν αλλάζει. Γιατί συμβαίνει αυτό; Πολύ απλά διότι το καθεστώς ατιμωρησίας που επικρατεί, επιτρέπει σε αυτούς τους επικίνδυνους και ανίκανους διαιτητές και επόπτες να συνεχίζουν να σφυρίζουν παρότι θα έπρεπε να τους είχαν στείλει σπίτι τους, μια και καλή.

Στο Περιστέρι ο βοηθός Αλεξέας δεν είδε το χτύπημα του Γιαννούλη στον Ποντένσε που ήταν και αποβολή και πέναλτι! Ούτε ο 4ος διαιτητής του ματς, ο Ζαχαριάδης, είδε κάτι. Αλλά χθες στα Πηγάδια στη φάση με τον Ποντένσε, ο Πορτογάλος έλεγε μετά στα αποδυτήρια όταν δεν έχει βρει τον Κάστρο! Και ο Τζήλος είχε γυρισμένη την πλάτη του και δεν είδε τη φάση!

Αλλά ενημερώθηκε πώς υπάρχει παράβαση. Είτε από τον βοηθό Μπούξμπαουμ, είτε από τον 4ο διαιτητή, τον Βρέσκα. Αλλά στη φάση με τα δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο που δεν είδε ο Τζήλος, δεν τα είδε και ο βοηθός Γκάγκας; Το ίδιο και στο τέλος, στο τράβηγμα της φανέλας του Μάνου από τον Κασάδο, ο Μπούξμπαουμ!

Το θέμα είναι πώς παρότι έγιναν αίσχη στο Περιστέρι, και ο Ευαγγέλου και ο Αλεξέας δεν τιμωρήθηκαν και ορίστηκαν να σφυρίξουν στα επόμενα ματς. Από τη στιγμή λοιπόν που επικρατεί καθεστώς ατιμωρησίας, λογικό δεν είναι να συμβαίνουν όλα αυτά τα «εγκλήματα». Η ανύπαρκτη ΚΕΔ και κατ’ επέκταση η ΕΠΟ προσφέρουν κάτι; Απολύτως τίποτα!

Διαβάστε επίσης