Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπενουά Μπαστιέν σφυρίζει με την Μίλαν

Ο Μπενουά Μπαστιέν σφυρίζει με την Μίλαν
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 - 12:51

Γάλλος ρέφερι στο ματς του Ολυμπιακού με την Μίλαν, την Πέμπτη το βράδυ (13/12, 22:00) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ΟΥΕΦΑ όρισε τον Μπενουά Μπαστιέν για να διευθύνει το ματς αυτό.

Ο35χρονος, γεννημένος στις 17 Απριλίου το 1983, είναι διεθνής από το 2014, με εμπειρία σε αρκετά ματς στην Ευρώπη. Φέτος έχει και δύο ματς στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφότερα έληξαν ισόπαλα. Στις 19/9, Βικτόρια Πλζεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-2 και στις 24/10, Γαλατασαράι-Σάλκε 0-0.

Δεν είναι το πρώτο του ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς είχε διευθύνει το ματς στο Ισραήλ με την Χαποέλ Μπερ Σεβά, το καλοκαίρι του 2016. Είναι διαιτητής που δίνει κάρτες, έχει σχεδόν 4 κίτρινες κατά μέσο όρο ανά ματς ενώ στην ευρωπαϊκή του καριέρα έχει υποδείξει 14 πέναλτι, τα 9 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Βοηθοί του θα είναι οι Χικάμ Ζακράνι, Φρεντερίκ Ακέτ, επιπρόσθετοι βοηθοί οι Μπενουά Μιγιό και Ζερόμ Μιγκελγκορί και 4ος διαιτητής ο Φιλίπ Ζαν.

Διαβάστε επίσης

Το «bullying» απέδωσε!

Το «bullying» απέδωσε!

Ό,τι προηγήθηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ με DVD και την εικόνα της «αδικημένης» ομάδας έπιασε... τόπο. Φάνηκε σε Πηγάδια και Τούμπα!