Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... σημαία που έγινε του... διαόλου πράμα

Η... σημαία που έγινε του... διαόλου πράμα
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 - 13:33
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Πριν από δύο σεζόν, όταν ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με μόλις 18 τελικές περισσότερες (422) από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (404), το συγκεκριμένο στατιστικό αποτέλεσε τη σημαία στη... σταυροφορία κατά της «αδικίας» που είχε υποστεί ο ΠΑΟΚ.

Παραδόξως πως, φέτος οι ίδιοι άνθρωποι που τότε τις μετρούσαν μία προς μία τις τελικές, τώρα... ραίνουν με αγιασμένο νερό τις οθόνες κάθε φορά που εμφανίζονται στατιστικά. Του διαόλου πράματα είναι αυτά (πια).

Στις 207 (πρώτος και με χαοτική διαφορά) είναι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός, 4ος με μόλις 144 είναι ο δικέφαλος αλλά, είπαμε, πια δεν έχουν αξία τα στατιστικά. Ο ΠΑΟΚ, πλέον, έχει την... καρδιά του πρωταθλητή και κερδίζει... επαγγελματικά και... κυνικά. Να, άλλες εκφράσεις που σιχαίνονταν και τώρα τις λατρεύουν.

Χθες στην Τούμπα η... ομαδάρα του ΠΑΟΚ που έπαιξε με παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο (εντός έδρας με την ΑΕΛ μάλιστα), οδήγησε μαζικά τους οπαδούς της σε επίσκεψη στον ορθοπεδικό αφού... πιάστηκε ο σβέρκος τους να ατενίζουν τις (52!) γιόμες, για τέτοια επιθετική ανάπτυξη μιλάμε... Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός που έπαιζε εκτός έδρας με την Ξάνθη και αγωνίστηκε για 25 λεπτά με παίκτη λιγότερο, κατέφυγε στη λύση αυτή μόλις 20 φορές...

Αυτά «λέει» το ποδόσφαιρο, πέρα από τη διαιτησία, κι ας αφήσουμε τους άλλους να λένε για την καρδιά του πρωταθλητή που έχει ο ΠΑΟΚ. Από ποιόν πήρε το... μόσχευμα δεν μας είπαν γιατί δική του δεν είχε...

Διαβάστε επίσης

Το «bullying» απέδωσε!

Το «bullying» απέδωσε!

Ό,τι προηγήθηκε από την πλευρά του ΠΑΟΚ με DVD και την εικόνα της «αδικημένης» ομάδας έπιασε... τόπο. Φάνηκε σε Πηγάδια και Τούμπα!