Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «τελικός» της Πέμπτης και η ενίσχυση

Ο «τελικός» της Πέμπτης και η ενίσχυση
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 - 12:49

Αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό ένα πράγμα σκέφτονται όλοι. Το ματς με την Μίλαν. Οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν κόντρα στην ιταλική ομάδα. Μια νίκη με δύο γκολ διαφορά και σκορ 2-0 ή 3-1. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους μόνο σε αυτό το ματς. Αποφασισμένοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, να δώσουν τη μάχη τους και να παλέψουν για ό,τι καλύτερο.

Ο Πορτογάλος έχει τονίσει πώς μετά την Μίλαν θα ανοίξει τα... χαρτιά του αναφορικά με τις μεταγραφές. Κινήσεις ενίσχυσης που είναι στα σκαριά. Οι άνθρωποι του Θρύλου «τρέχουν» το πλάνο για τις μεταγραφές που θα γίνουν στη χειμερινή περίοδο. Ήδη έχει αποκτηθεί ο Γιώργος Μασούρας, ενώ σε πρώτο πλάνο είναι ο επιθετικός. Ο φορ που θα έρθει στον Ολυμπιακό και θα δώσει λύσεις.

Αλλά δεν αποκλείεται να γίνουν κι άλλες κινήσεις. Ίσως να αποκτηθεί και ένας ακόμα εξτρέμ. Ο σχεδιασμός είναι εν εξελίξει, οι συζητήσεις υπάρχουν και αναμένεται να κορυφωθούν το προσεχές διάστημα για να ολοκληρωθούν οι κινήσεις ενίσχυσης, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε όποιος παίκτης αποκτηθεί να είναι στη διάθεσή του, εάν είναι εφικτό, όταν επιστρέψουν οι «ερυθρόλευκοι» στις προπονήσεις μετά την άδεια των Χριστουγέννων.

Διαβάστε επίσης

Σε τριπλό ταμπλό

Σε τριπλό ταμπλό

Φουλ του Ολυμπιακού την Πέμπτη. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πόλο Ανδρών, όλα τα ματς εντός έδρας.

Το... διασκεδάζουν στην ΑΕΚ!

Το... διασκεδάζουν στην ΑΕΚ!

Έχουν συμβιβαστεί με τους μηδέν βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ και το ταξίδι στη Λισαβόνα μοιάζει με... τουριστική εκδρομή.