Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από την OPEN TV στην... ΚΕΔ TV!

Από την OPEN TV στην...  ΚΕΔ TV!
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 - 15:37

Νέα... ήθη και έθιμα στο χώρο της διαιτησίας στην Ελλάδα. Είπαμε, είμαστε στην περίοδο της... εξυγίανσης και διαρκώς θα βλέπουμε και κάτι νέο. Την Τρίτη ο Τάσος Κάκος βρέθηκε στα γραφεία της ΚΕΔ. Δεν ήταν μια σύντομη επίσκεψη, αλλά έμεινε αρκετή ώρα στο γραφείο του Περέιρα.

Από το OPEN TV ξαφνικά και στο... ΚΕΔ TV. Έμεινε εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και φαίνεται πώς έκανε στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή τις παρατηρήσεις του για τη διαιτησία, ανάλογες με αυτές που κάνει στο κανάλι του Ιβ. Σαββίδη.

Κι όλα αυτά ενώ είναι και τηλεκριτικός διαιτησίας, αλλά παραμένει και παρατηρητής ενώ βάσει κανονισμών θα έπρεπε να είχε διαγραφεί από τους πίνακες.

Έτσι είναι τα πράγματα. Πάει και τα λέει με τον Περέιρα, αλλά έχουν προηγηθεί οι αναλύσεις του στο κανάλι του Σαββίδη. Εκεί που την Κυριακή δεν είπε λέξη για τα πέναλτι του Ολυμπιακού στην Ξάνθη. Έκανε «ντρίμπλα» και απέφυγε να σχολιάσει τη φάση, αλλά είχε αναφέρει νωρίτερα πώς έπρεπε να δοθούν τέσσερα πέναλτι στον ΠΑΟΚ!

«Υπάλληλος» του Ιβάν Σαββίδη στο OPEN TV, αλλά πλέον κάνει και παρατηρήσεις και στην... ΚΕΔ TV για να ξέρει και ο Περέιρα τι γίνεται. Διότι με τη στάση του όλο αυτό το διάστημα δεν δείχνει ικανός για τίποτα! Και μάλλον χρειάζονταν ένα... μάθημα διαιτησίας από τον Κάκο!

Διαβάστε επίσης

«Φεύγει ως φίλος»

«Φεύγει ως φίλος»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λήξη της συνεργασίας της με τον Γιάγια Τουρέ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν.