Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλα «λέγαμε», άλλα καταλάβατε...

Άλλα «λέγαμε», άλλα καταλάβατε...
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 - 18:15
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ναι, φτιάξτε ομάδα «λέγαμε» ώστε να κάνετε περισσότερες τελικές στη Σούπερ Λίγκα από τον Αστέρα Τρίπολης και στο Γιουρόπα τις Ζυρίχη, Λουντογκόρετς και Αστάνα που σας ξεπερνούν.

Ναι, επενδύστε «λέγαμε» αλλά δεν εννοούσαμε σε πρώην διαιτητές που γέμισαν τα γραφεία σας καταλαμβάνοντας επιτελικά πόστα, ενώσεις και «δικούς σας» προέδρους ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών.

Ναι, σταματήστε την κλάψα «λέγαμε» αλλά στου κουφού την πόρτα βροντάμε αφού εσείς ακόμα και τώρα στέλνετε dvd στην ΟΥΕΦΑ με το κατάλληλο μοντάζ.

Ναι, θέλουμε δυνατό ΠΑΟΚ «λέγαμε» αλλά δεν εννοούσαμε αυτό που καταλάβατε και μετατρέπει «αναίμακτα» την... κατάδυση (Πρίγιοβιτς) και τη... μανσέτα (Βιεϊρίνια) σε μέρος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Όσο για το σανό, έχουν καταναλωθεί τεράστιες ποσότητες πέριξ της Τούμπας επί 10ετίες στις οποίες για την ανομβρία τίτλων ευθύνονταν οτιδήποτε άλλο εκτός από την ποδοσφαιρική ανεπάρκεια του δικεφάλου.

ΥΓ: Ο Ολυμπιακός κάθε φορά που συνειδητοποιεί ότι η ομάδα δεν είναι αυτή που πρέπει, αλλάζει μέχρι και τα... πόμολα στο Ρέντη, όπως έκανε πιο πολύ από ποτέ φέτος. Άρα αυτά που λέει τα κάνει πράξη πρώτα ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης

Sold out με Μίλαν!

Sold out με Μίλαν!

Δεν θα πέφτει… καρφίτσα στον Ναό στο ματς με τους «ροσονέρι», καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια!

«Φεύγει ως φίλος»

«Φεύγει ως φίλος»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λήξη της συνεργασίας της με τον Γιάγια Τουρέ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν.