Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε στα 11 από τα 13 ματς

Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε στα 11 από τα 13 ματς
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 - 22:35
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μόνιμο φαινόμενο οι αδικίες σε βάρος των «ερυθρολεύκων» από τη διαιτησία. Ας δούμε τα λάθη από έγιναν στις 11 από 13 αγωνιστικές:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 1-0): Στο 14' και στο 45', ο Κουμπαράκης δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Κρνέτα και του του Ντιόγκο, αντίστοιχα. Στο 24' ο βοηθός Τζιώτζιος (Θράκης) σταμάτησε τον Ομάρ.

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 5-0): Στο 10' ο βοηθός Δημητριάδης (Καστοριάς) έκοψε τον Τσιμίκα, ενώ ήταν τρία μέτρα πίσω και στο 85' ο Φωτιάδης (Καστοριάς) δεν έδωσε πέναλτι στο τράβηγμα της φανέλας του Μιράντα από τον Τζημόπουλο.

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-1): Στο 55' ο Γκάγκας (Λάρισας) δεν είδε ότι ο Μανιάς ήταν οφσάιντ στην ευκαιρία που έχασε. Στο 64' ο Τζήλος (Λάρισας) έπρεπε να αποβάλει τον Ιγκλέσιας.

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-1): Ο Σκουλάς (Θεσσαλίας) δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Κούρντι (10') και στο 56' σε τράβηγμα της φανέλας του Μπουχαλάκη. Στο 75' δεν απέβαλλε τον Τσιλούλη.

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1): Στο 71', ο Δανός Κριστόφερσεν δεν έδωσε πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Χασάν από τον Μπακασέτα.

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-0): Ο Σέζος δεν απέβαλε τον Πλατέλλα στο 5' και στο 91' δεν καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Ποτουρίδη.

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ολυμπιακός-Απόλλων 1-0): Πολλά ανάποδα σφυρίγματα από τον Ζαχαριάδη (Μακεδονίας), ενώ ο βοηθός Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) «έκοψε» Φορτούνη (13') και Χριστοδουλόπουλο (24').

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1): Ο Ελβετός Ζακοτέ δεν έδωσε δυο πέναλτι υπέρ των «ερυθρόλευκων» στο 84' και στο 85'.

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2): Ο Ευαγγέλου δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Ποντένσε, ενώ έπρεπε να αποβάλει και τον Γιαννούλη.

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 1-0): Στο 13' ο Κουμπαράκης δεν έδωσε πέναλτι του Ρότσα στον Ποντένσε.

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1): Ο Τζήλος (Λάρισας) δεν έδωσε πέναλτι σε διπλή παράβαση επί των Σισέ, Τοροσίδη (41') και στο 91' υπέρ του Μάνου.

Διαβάστε επίσης

«Μητρώο» ο Μπαστιέν

«Μητρώο» ο Μπαστιέν

Ο Γάλλος ρέφερι αδίκησε τον Ολυμπιακός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Sold out με Μίλαν!

Sold out με Μίλαν!

Δεν θα πέφτει… καρφίτσα στον Ναό στο ματς με τους «ροσονέρι», καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια!