Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παραδοχή της αποτυχίας του Περέιρα που έχει δει... βελτίωση!

Η παραδοχή της αποτυχίας του Περέιρα που έχει δει... βελτίωση!
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 - 10:39

Ο ανύπαρκτος Περέιρα που δεν κάνει τίποτα, που είναι... άφαντος, αλλά βρήκε χρόνο τον Νοέμβρη να κάνει ένα ταξίδι ως τη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με Μ. Γκαγκάτση και Σαραϊδάρη, έλυσε τη... σιωπή του. Παραχωρώντας μια συνέντευξη που παραχώρησε σε πολιτική εφημερίδα και θα μείνει στην ιστορία!

Αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πώς είναι... τουρίστας στην Ελλάδα και κάνει πλουσιοπάροχες διακοπές. Με την ανοχή της ΕΠΟ του Γραμμένου είναι και προκλητικός. Ο άνθρωπος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Και τι δεν είπε στη συνέντευξη!

Παρουσίασε αριθμούς! Λέγοντας πώς «Πέρσι στις πρώτες δέκα αγωνιστικές είχαμε 24 ματς όπου η διαιτησία κυμάνθηκε κάτω από τις απαιτήσεις μας. Φέτος στο ίδιο διάστημα έχουμε 16 αγώνες!» Και τότε πώς γίνεται οι περισσότερες ομάδες να έχουν παράπονα για τη διαιτησία και είτε με ανακοινώσεις, είτε με τη θέση τους, να έχουν εκφράσει παράπονα για τη διαιτησία! Αλλά έχει λογική. Ίσως να μην βλέπει καν τα ματς και να του είπαν τους συγκεκριμένους αριθμούς, αλλιώς δεν εξηγείται.

Βέβαια είπε κι ένα ωραίο. Παραδέχθηκε την αποτυχία του. Από τη στιγμή που ανάφερε πώς αυτός έχει τον τελευταίο λόγο για τους ορισμούς των διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα. Οπότε αυτά τα αίσχη που γίνονται στο φετινό πρωτάθλημα, για τα «όργια» που βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο, υπάρχει υπεύθυνος. Η αποτυχία είναι 100% του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή που νομίζει πώς κάνει και... έργο.

Το δε μέγεθος της αποτυχίας του, το οποίο είναι τεράστιο, καταδεικνύεται από έναν λόγο ακόμα. Όταν παραδέχθηκε πώς στο δεύτερο γύρο ενδεχομένως να δούμε περισσότερους ξένους διαιτητές να σφυρίζουν ματς στην Ελλάδα, κάτι που θα εξαρτηθεί από τη βαθμολογική θέση των ομάδων. Άρα τι έχει κάνει καλά ο Περέιρα και η ΚΕΔ. Μια.. τρύπα στο νερό. Το όνομά του είναι συνυφασμένοι με την αποτυχία! Όσο νωρίτερα το καταλάβει κι αυτός τόσο το καλύτερο.

Η μοναδική αλήθεια που είπε, περιλαμβάνεται στη φράση «η ΚΕΔ πρέπει να έχει διαφορετική προσέγγιση στο πως αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση»! Αυτή είναι η αλήθεια. Βλέπουμε τι συμβαίνει με τους διαιτητές που αδικούν τον Ολυμπιακό. Έχει τιμωρηθεί κανείς; Η απάντηση είναι εύκολη και προφανής!

Διαβάστε επίσης

Ένα γρήγορο γκολ

Ένα γρήγορο γκολ

Ιδανικό στην αρχή του ματς με την Μίλαν. Με την ώθηση από τον κόσμο, ώστε να αυξηθεί η πίεση στους «ροσονέρι».