Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη πρόκληση για τον Θρύλο

Μεγάλη πρόκληση για τον Θρύλο
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 - 12:28
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το ματς με την Μίλαν, την Πέμπτη το βράδυ (13/12, 22:00), είναι ένας αγώνας πρόκληση για τον Ολυμπιακό. Μια μεγάλη πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους». Οι οποίοι θα επιδιώξουν να κάνουν την υπέρβαση, αφού ψάχνουν νίκη με δύο γκολ διαφορά και σκορ 2-0 και 3-1, για να περάσουν στην επόμενη φάση, των «32», στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο κόσμος έκανε ό,τι έπρεπε από την πλευρά του, εξάντλησε τα εισιτήρια, έστειλε μήνυμα στήριξης και πίστης στην ομάδα. Τώρα είναι η σειρά του Πέδρο Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών του. Να κάνουν κι εκείνοι ό,τι πρέπει, για να γράψουν ιστορία. Είναι μια μεγάλη πρόκληση αυτή που έχουν μπροστά τους.

Να φτάσουν σε μια τεράστια νίκη κόντρα στην Μίλαν και να την αφήσουν εκτός Ευρώπης. Δεν είναι εύκολο, κανείς δεν λέει το αντίθετο. Αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός έχει πετύχει μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες. Κάτι που αναζητά και τώρα.

Όλοι είναι έτοιμοι για την πρόκληση της χρονιάς. Με στόχο να πολεμήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, να κάνουν κατάθεση ψυχής, να τα δώσουν όλα και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την πρόκριση. Αυτό θέλουν να κάνουν, αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν.

Διαβάστε επίσης

«Γύρισα πίσω για εσάς» (pic)

«Γύρισα πίσω για εσάς» (pic)

Το μήνυμα του Γιάγια Τουρέ προς τους ΓΑΥΡΟΥΣ μετά την ανακοίνωση της από κοινού απόφασης αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό.