Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μπλόκο στην Ξάνθη ήταν στημένο από παντού!

Το μπλόκο στην Ξάνθη ήταν στημένο από παντού!
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 - 15:34

Κάτι ήξερε που είχε πει πριν από λίγο καιρό ο Κώστας Καραπαπάς ότι θα το παλεύουμε μόνοι μας ως το τέλος.

Όπως αποκάλυψε ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» πριν την αναμέτρηση στην Ξάνθη εμφανίστηκαν 4-5 αυτοκίνητα, γεμάτα με κάποιους ωραίους τύπους. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών που ήταν και ο πιο αδύνατος ήταν πιο φουσκωμένος από τον Οβελίξ. Όλοι τους παλαιστές του ΠΑΟΚ ή και… φρουρά της ομάδας που σπρώχνεται παντού. Με λίγα λόγια το μπλόκο της Ξάνθης ήταν στημένο από παντού.

Οι συγκεκριμένοι αναζητούσαν λοιπόν τη θύρα που θα φιλοξενούσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού! Θα είχαν τον λόγο τους, άλλωστε η επιμονή τους προξένησε υποψίες και απορίες, ιδιαίτερα στον Κώστα Καραπαπά. Ο οποίος ξέρει καλά τι συμβαίνει και δεν μασάει!

Δεν υπήρχε βέβαια τέτοια θύρα γιατί στην ευγενική προσφορά των γηπεδούχων, ποια θύρα θέλετε, ο Καραπαπάς απάντησε: Καμία. Ο ΠΑΟΚ την προσφέρει; Όχι ευχαριστούμε!

Καταλαβαίνεται λοιπόν τον ρόλο των 20 παλαιστών σε μια κόκκινη θύρα, ακόμα θα τρέχαμε, επανάληψη θα είχαμε τις προβοκάτσιας στην Πάτρα!

Τελικά, οι τέσσερις από αυτούς κάθισαν πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Και κάποιοι άλλοι στη φυσούνα. Αν είναι δυνατόν. Η απόλυτη τρομοκρατία. Καταλαβαίνετε, ο ορισμός της κόλασης μέσα και έξω από το γήπεδο.

Και το σημαντικό θέμα. Αντιλήφθηκε ο παρατηρητής του αγώνα, θα κατέγραψε κάποια αναφορά ή και αυτό θα παράπεσε στο βάθος των Πηγαδιών, εκεί όπου έχουν βυθίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Διαβάστε επίσης

«Γύρισα πίσω για εσάς» (pic)

«Γύρισα πίσω για εσάς» (pic)

Το μήνυμα του Γιάγια Τουρέ προς τους ΓΑΥΡΟΥΣ μετά την ανακοίνωση της από κοινού απόφασης αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό.