Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θράσος του Περέιρα ο ορισμός-πρόκληση Αλεξέα στο Καραϊσκάκη!

Θράσος του Περέιρα ο ορισμός-πρόκληση Αλεξέα στο Καραϊσκάκη!
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 - 16:01

Το θράσος του Περέιρα, γιατί περί θράσους πρόκειται, ξεπερνάει κάθε όριο! Την ημέρα που δίνει συνέντευξη ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής και λέει ότι έχουν μειωθεί τα λάθη, σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα, ορίζουν (σ.σ. η ΚΕΔ) τον επόπτη Αλεξέα στο ματς του Ολυμπιακού με την Λαμία. Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο!

Ποιος είναι ο Αλεξέας; Είναι ο επόπτης (που διακρίνεται στη φωτογραφία από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο) που πριν από τρεις αγωνιστικές (11η) δεν είδε, ενώ η φάση ήταν μπροστά τα μάτια του, το χτύπημα του Γιαννούλη στον Ποντένσε, που ήταν αποβολή και πέναλτι!

Αυτόν, λοιπόν, τον επόπτη θέλουν ο Περέιρα και η ΚΕΔ στο ματς του Ολυμπιακού με την Λαμία την προσεχή Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Από τη στιγμή που ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής δήλωσε σε συνέντευξη του, πως αυτός έχει τον τελευταίο λόγο για τους ορισμούς, έχει όλη την ευθύνη για τον ορισμό-πρόκληση του Αλεξέα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ας ψάξει να βρει καμιά δικαιολογία, για αυτό τον ορισμό-πρόκληση ενός επόπτη που δεν βλέπει μια φάση που εξελίσσεται ακριβώς μπροστά του και ήταν τόσο απλή σε ό,τι αφορά την παράβαση που έγινε.

Αναλυτικά για το ματς του Ολυμπιακού με την Λαμία διαιτητής ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), α’ βοηθός ο Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), β’ βοηθός ο Πετρόπουλος Τρύφων (Αρκαδίας) και 4ος ο Κουτσιαύτης Αριστομένης (Άρτας).

Διαβάστε επίσης

«Γύρισα πίσω για εσάς» (pic)

«Γύρισα πίσω για εσάς» (pic)

Το μήνυμα του Γιάγια Τουρέ προς τους ΓΑΥΡΟΥΣ μετά την ανακοίνωση της από κοινού απόφασης αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό.