Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με τη βοήθεια του κόσμου του ο Ολυμπιακός μπορεί...»

«Με τη βοήθεια του κόσμου του ο Ολυμπιακός μπορεί...»
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 - 17:33

Την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί με τη βοήθεια του κόσμου του να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Μίλαν εξέφρασε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο πρώην αμυντικός των Πειραιωτών και νυν της Μπάγερν Λεβερκούζεν μίλησε στην κυπριακή ιστοσελίδα «balla.com» και μεταξύ άλλων εκθείασε τους φιλάθλους των Πειραιωτών, χαρακτηρίζοντάς τους απίθανους, τονίζοντας ότι με τη βοήθειά τους ο Ολυμπιακός μπορεί να επιβληθεί σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε:

«Παρακολουθώ τον Ολυμπιακό όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Έχω την εντύπωση πως φέτος θα μπορούσε να πάρει καλύτερα αποτελέσματα στο Europa League, διότι διαθέτει καλό σύνολο. Η πρώην ομάδα μου αδίκησε τον εαυτό της, αλλά εδώ που έφτασε η κατάσταση πρέπει να νικήσει για να προχωρήσει στο θεσμό. Όπως ξέρετε μέσα στην έδρα του, και με την βοήθεια του απίθανου κόσμου του, ο Ολυμπιακός μπορεί να επιβληθεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Με λίγη τύχη και καλό ποδόσφαιρο μπορεί να περάσει».

Διαβάστε επίσης

Ούτε τα προσχήματα...

Ούτε τα προσχήματα...

Ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας, Ευκλείδης Τσακαλώτος, επισκέφτηκε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αμερική, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη της Κυβέρνησης για τον ΠΑΟΚ.