Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έγραψε ιστορία στο Champions League η ΑΕΚ… «0» βαθμοί χωρίς… Τζήλους, Παπαπέτρου και λοιπές δυνάμεις!

Έγραψε ιστορία στο Champions League η ΑΕΚ… «0» βαθμοί χωρίς… Τζήλους, Παπαπέτρου και λοιπές δυνάμεις!
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 - 00:00

Το… μαρτύριο τελείωσε. Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε, αν και με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο, το φετινό της ευρωπαϊκό ταξίδι. Περίμενε με ανυπομονησία 12 ολόκληρα χρόνια για να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League. Όμως αν ήξερε τι θα ακολουθούσε, σίγουρα θα ήθελε να… γυρίσει το χρόνο πίσω!

Η… ανερχόμενη δύναμη της Ευρώπης, όπως είχε αναφέρει ο Ουζουνίδης, ηττήθηκε 1-0 (88' Γκριμάλντο) από την Μπενφίκα στην Πορτογαλία και ολοκλήρωσε την παρουσία της με το απόλυτο μηδενικό. Παγκόσμιο θαυμασμός για την… ομαδάρα του Τίγρη, η οποία μέτρησε 6 ήττες σε 6 ματς, γράφοντας ιστορία. Η μοναδική ομάδα στη φετινή διοργάνωση με 0 βαθμούς, ρεζιλεύοντας με τον χειρότερο τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και παράλληλα, η ελληνική ομάδα με την χειρότερη συγκομιδή στο Champions League!

Έτσι είναι, όμως, η Ευρώπη. Χωρίς… Τζήλους, Παπαπέτρου και τις λοιπές δυνάμεις έχει... διασυρμό! Και τυχερή θα πρέπει να αισθάνεται η ΑΕΚ, μάλιστα, καθώς σε όλα τα παιχνίδια οι αντίπαλοι της έπαιζαν με μία ταχύτητα κάτω, γνωρίζοντας ότι αντιμετωπίζουν τη χειρότερη ομάδα στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης

Τρία τα βασικά σενάρια

Τρία τα βασικά σενάρια

Πως μπορεί να καλύψει ο Μαρτίνς το πρόβλημα που προέκυψε μετά τις απουσίες του Λάζαρου και του Ναουέλ.