Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντροπή! Ο Περέιρα όρισε τον Τζήλο σε αγώνα Κυπέλλου

Ντροπή! Ο Περέιρα όρισε τον Τζήλο σε αγώνα Κυπέλλου
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 - 03:13
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αδιόρθωτος ο Περέιρα που νομίζει ότι κάνει «εξυγίανση», όμως στην ουσία ξεφτιλίζεται. Φαίνεται πως ο Πορτογάλος το μόνο που θέλει είναι να προκαλεί τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον τέτοια εντύπωση δίνει, καθώς όρισε τον Θανάση Τζήλο (Λάρισας) σε αγώνα Κυπέλλου για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Μάλιστα, όχι σε κάποιον τυχαίο όμιλο αλλά σε αυτόν που είναι ο Ολυμπιακός, πιο συγκεκριμένα στο ματς Παναχαϊκή-Λεβαδειακός για τον πέμπτο όμιλο.

Βέβαια, στον αγώνα Ολυμπιακός-Μίλαν 3-1 εκτέθηκαν και οι δυο, καθώς ο Μπαστιέν έδωσε το πέναλτι στον Τοροσίδη σε τράβηγμα του Αμπάτε. Όμως, ο Τζήλος στην Ξάνθη δεν έδωσε δυο πέναλτι σε παρόμοιες φάσεις, τόσο στα παράλληλα τραβήγματα κατά των Τοροσίδη, Σισέ από του Κασάδο, Λισγάρα, αντίστοιχα στο 41' όσο στο 91' στο τράβηγμα της φανέλας του Μάνου από τον Κασάδο.

Οσον αφορά στον αγώνα Κυπέλλου Αρης Αβάτου-Ολυμπιακός ορίστηκε ο Γρατσάνης (Τρικάλων). Αναλυτικά:

Τετάρτη 19/12

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (15:00)

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτ/νιας),

Καλαμπόκης (Αιτ/νιας)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νιας)

Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

Στην πρόσφατη συνέντευξή του ο Πορτογάλος είπε ότι δουλεύει πολύ με τους παρατηρητές, μόνο που τους κατάργησε για μια ακόμη φορά, καθώς στα παιχνίδια Κυπέλλου, που ξεκινούν την Τρίτη 18/12 και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 20/12 όρισε διαιτητές και βοηθούς, οι οποίοι έχουν μπει και στους προσεχείς αγώνες της 14ης Αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης

Στο Ναό υποκλίνονται ΟΛΟΙ! (vids)

Στο Ναό υποκλίνονται ΟΛΟΙ! (vids)

Μαγικός ο κόσμος του Θρύλου, έδωσε απίστευτη ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, με την Μίλαν να μαθαίνει και εκείνη τι σημαίνει Πειραιάς.