Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευφυΐα χωρίς φιλοδοξία είναι ένα πουλί χωρίς φτερά!»

«Ευφυΐα χωρίς φιλοδοξία είναι ένα πουλί χωρίς φτερά!»
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 - 13:41

Ορισμένες φορές αυτό που βλέπεις και σε ένα γήπεδο είναι μια μορφή τέχνης. Τέχνη υψηλού επιπέδου. Όπως ήταν και το κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού στο ματς με την Μίλαν. Ένα κορεό που έχει ήδη περάσει στην ιστορία και έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Μια ξεχωριστή δημιουργία εμπνευσμένη από τη σειρά «La Casa de Papel» προσαρμοσμένη στα ποδοσφαιρικά δεδομένα. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να σχολιάζει το κορέο με μια φράση του μεγάλου Σαλβαδόρ Νταλί που λέει πάρα πολλά.

«Ευφυΐα χωρίς φιλοδοξία είναι ένα πουλί χωρίς φτερά» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο Πορτογάλος τεχνικός για να περιγράψει με τον δικό του τρόπο τη σημασία αυτού του κορεό για τον Ολυμπιακό και το μέλλον.

Οι φιλοδοξίες του Ολυμπιακού δεν σταματούν ποτέ, δεν έχουν ταβάνι και φτάνουν πιο μακριά από εκεί που μπορεί να φανταστεί κανείς. Και κυρίως, όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι, δεν περιορίζονται! Γιατί στον Ολυμπιακό το μόνο είναι ένα... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

«Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν καλεσμένος στον Sport24Radio 103,3 και μίλησε για την ιστορική πρόκριση με την Μίλαν, ττην πεποίθησή του πώς το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και τον φόβο των αντιπάλων τη φετινή σεζόν!