Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Από τις πιο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού» (vid)

«Από τις πιο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού» (vid)
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 - 17:53

Μία μοναδική βραδιά έζησαν όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ το βράδυ της Πέμπτης (13/12), με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει κάτι το ασύλληπτο, πανηγυρίζοντας μία από τις πιο ιστορικές προκρίσεις στην ιστορία του επί της Μίλαν.

Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του στο Olympiacos TV ο Βασίλης Τοροσίδης, με τον αμυντικό των Πειραιωτών να τονίζει πόσο μεγάλο είναι αυτό που πέτυχε ο Θρύλος.

Επίσης, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η ομάδα πέτυχε μία ιστορική πρόκριση. Πιστεύω ότι είναι από τις πιο ιστορικές προκρίσεις που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός όσα χρόνια είμαι εδώ, γιατί την πετύχαμε απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Εγώ που έχω το πέρασμά μου από την Ιταλία, αυτά τα 6 χρόνια σχεδόν, ξέρω ότι η Μίλαν μπορεί να μην περνάει μία καλή περίοδο αυτά τα χρόνια, αλλά είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, πραγματικά αξίζει το σεβασμό του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Κάναμε μία τεράστια πρόκριση. Κοιτάμε από αύριο την Κυριακή. Κοιτάμε να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το ένα στο Κύπελλο για να κλείσουμε καλά τον πρώτο γύρο και από τον Ιανουάριο να μπούμε δυναμικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να πηγαίνει και για το πρωτάθλημα. Άσχετα με το ότι αυτήν τη στιγμή είμαστε 8 βαθμούς πίσω που κατά τη γνώμη μου δεν αντικατοπτρίζει το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και είναι γενική ομολογία ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Δυστυχώς μας λείπει το εύκολο γκολ. Πρέπει να βρούμε λύσεις, να δουλέψουμε ώστε να έχουμε το εύκολο γκολ. Αφού μπορούμε να το κάνουμε κόντρα στη Μίλαν, να πετύχουμε τρία γκολ, μπορούμε να το πετύχουμε κόντρα σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Διασυρμός παντού...

Διασυρμός παντού...

Η UEFA επέβαλε πρόστιμο στην ΑΕΚ, λόγω της υπερτιμολόγησης των εισιτηρίων στους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου. Έκαναν ρεζίλι το ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

«Εξυγίανση» με γοργά βήματα...

«Εξυγίανση» με γοργά βήματα...

Η Επιτροπή Εφέσεων άλλαξε την ποινή του Αχιλλέα Μπέου και εκεί όπου είχε αποκλειστεί ισόβια από το ποδόσφαιρο, άναψε το «πράσινο» φως για την ενασχόλησή του.