Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ηγετική ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τον θρίαμβο επί της Μίλαν! (vid)

Η ηγετική ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τον θρίαμβο επί της Μίλαν! (vid)
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 - 22:22

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία τεράστια νίκη-πρόκριση κόντρα στην Μίλαν, με όλο τον κόσμο της ομάδας να είναι πανευτυχής από την μεγαλειώδη επιτυχία του συλλόγου.

Φυσικά, πρώτος απ’ όλους ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μετά το τέλος του θριάμβου του Θρύλου πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για τη πολύ μεγάλη τους νίκη.

Ο ηγέτης του Θρύλου στην ομιλία του τόνισε το πόσο σημαντικό ήταν αυτό που κατάφεραν οι Πειραιώτες, ενώ εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα και ότι μπορεί να συνεχίσει από εδώ και στο εξής μόνο με νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να συγχαρώ τους πάντες. Ήταν μία μεγάλη νίκη, όμως επίσης ήταν σπουδαία η απόδοση όλων σας και αυτό μετράει διπλά. Επιπλέον, ήταν η πιο ιστορική νίκη και φυσικά η μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία μας το να περάσουμε στον επόμενο γύρο! Γνωρίζω ότι, μέχρι σήμερα, είχαμε τις δυσκολίες μας, αλλά είμαστε εκεί, όπως έχω δει και πολλούς από εσάς, για να στηρίξουμε στις δύσκολες στιγμές. Και φυσικά, όταν γιορτάζουμε, είναι όλοι μέσα, το έχουμε δει πολλές φορές. Επομένως, αυτό που θέλω από εσάς, είναι πρωτίστως να ξέρετε ότι είστε ικανοί να κερδίσετε το ελληνικό πρωτάθλημα! Από εδώ και στο εξής δεν θα πρέπει να χάνεται από κανέναν! Μόνο νίκες! Και νομίζω ότι εάν αυτό συμβεί, έχουμε πολύ καλή πιθανότητα να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές! Συνεχίστε να προχωράτε. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, αλλά και τον προπονητή σας, ο οποίος έχει προσπαθήσει για το απολύτως καλύτερο. Επίσης, όλο το τεχνικό επιτελείο, όλους όσοι είναι γύρω σας, είμαστε όλοι μία οικογένεια και σήμερα το πριμ σας είναι μισό εκατομμύριο!».

Διαβάστε επίσης

Ξεφτίλα International...

Ξεφτίλα International...

Πολλά Μέσα από το εξωτερικό αναφέρονται στο γεγονός ότι η UEFA επέβαλλε πρόστιμο στην ΑΕΚ λόγω υπερτιμολόγησης στα εισιτήρια των οπαδών της Μπάγερν στο μεταξύ τους ματς. Τους έμαθαν, πλέον, σε όλο τον κόσμο και διασύρθηκαν διεθνώς.

Στην κορυφαία 15αδα του Europa League o «Φόρτου»! (pic)

Στην κορυφαία 15αδα του Europa League o «Φόρτου»! (pic)

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κόντρα στην Μίλαν, έβαλε το «χρυσό» γκολ της πρόκρισης του Θρύλου και βρίσκεται έτσι στην ελίτ του Europa League.

«Χάζεψε» όλη η Ευρώπη! (pics)

«Χάζεψε» όλη η Ευρώπη! (pics)

Παραμιλάει όλη η Ευρώπη με τον φανταστικό κόσμο του Θρύλου και το εκπληκτικό κορεό που ετοίμασαν οι ΓΑΥΡΟΙ.