Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ιγκουαΐν και Κουτρόνε απελπίστηκαν με τον Σα»

«Ιγκουαΐν και Κουτρόνε απελπίστηκαν με τον Σα»
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 - 23:02

Μπορεί ο Ζοσέ Σα να μην κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» στην εστία του Ολυμπιακού, στο ματς με την Μίλαν, ωστόσο στάθηκε για άλλη μία φορά στο ύψος του. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα, βάζοντας το δικό του… λιθαράκι στην επική πρόκριση του Θρύλου στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο 25χρονος γκολκίπερ, μάλιστα, «κέρδισε» και την «Gazzetta Dello Sport», η οποία του έδωσε τα εύσημα για την εμφάνιση του.

Με το ιταλικό Μέσο να σχολιάζει για τον Σα: «Υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο την εστία του, κάνοντας τους Ιγκουαΐν και Κουτρόνε να... απελπιστούν μαζί του. Τουλάχιστον έξι ήταν οι σπουδαίες επεμβάσεις που πραγματοποίησε».

Διαβάστε επίσης

Το πλάνο του Μαρτίνς για τη Λαμία

Το πλάνο του Μαρτίνς για τη Λαμία

Οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς της Κυριακής με τη Λαμία, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η αντεπίθεση ξεκινά απόψε...

Η αντεπίθεση ξεκινά απόψε...

Ο Ολυμπιακός θέλει τους 3 βαθμούς με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο το σερί νικών που θα τον οδηγήσουν στη διεκδίκηση του τίτλου. Live στις 19:30 στο gavros.gr/NS1.