Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πιστεύουν και θα το δείξουν!

Το πιστεύουν και θα το δείξουν!
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 12:04

Οι παίκτες του Ολυμπιακού κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση κόντρα στη Μίλαν, γράφοντας ιστορία και κάνοντας περήφανο όλο τον κόσμο της ομάδας.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, θα συνεχίσουν στην Ευρώπη και στους «32» του Europa League, κυνηγώντας το όνειρο. Όμως, πρώτα, θα πρέπει να τα δώσουν όλα για το πρωτάθλημα, το οποίο αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ομάδας και τη φετινή σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι βρίσκονται 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή στο βαθμολογικό πίνακα πιστεύουν ότι η ομάδα στο τέλος θα καταφέρει να επιστρέψει στην πρώτη θέση, εκεί όπου αξίζει άλλωστε να βρίσκεται.

Ο Θρύλος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και μάλιστα με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, κάτι το οποίο δημιουργεί την αισιοδοξία ότι ακόμη και με την… εξυγίανση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο η ομάδα θα καταφέρει το στόχο της.

Όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο Ντανιέλ Ποντένσε στην «Real News», αφού ο Ολυμπιακός τα κατάφερε κόντρα στην Μίλαν, μπορεί να το κάνει κόντρα σε κάθε αντίπαλο και να καταφέρει όλους τους στόχους του.

Κάτι το οποίο λέγεται συχνά στο Ρέντη από τους παίκτες της ομάδας μετά το θρίαμβό τους επί των «ροσονέρι» και δείχνει την τεράστια πίστη ότι ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει σύντομα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το πιστεύουν, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου και είναι αποφασισμένοι να το δείξουν, ξεκινώντας την αντεπίθεσή τους, αρχής γενομένης από το σημερινό αγώνα κόντρα στην Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Με το ίδιο πάθος!

Με το ίδιο πάθος!

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τα δώσει όλα και κόντρα στη Λαμία, προκειμένου να πάρει το τρίποντο, ξεκινώντας την αντεπίθεσή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.