Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα γκολ νωρίς...

Ένα γκολ νωρίς...
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 14:54
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Την περασμένη σεζόν, στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία, ο Ολυμπιακός είχε σημειώσει ισάριθμες νίκες. Χωρίς να δεχθεί γκολ από τη Λαμία, αλλά βάζοντας γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Σκοράροντας μόνο στο πρώτο 45λεπτο, σε αμφότερες τις αναμετρήσεις.

Στο εκτός έδρας με την ομάδα από τη Φθιώτιδα είχε σκοράρει ο Φορτούνης στο 29', ενώ στο εντός έδρας ο Μάριν στο 9' και ο Ανσαριφάρντ στο 37'. «Καθαρίζοντας» τα ματς από το πρώτο μέρος. Αυτό θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς να κάνει και απόψε οι παίκτες του.

Να μπουν δυνατά και να αναζητήσουν ένα γρήγορο γκολ. Διότι απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα που θα στήσει… πούλμαν στην περιοχή της, ενώ θα υπάρχει και μια σχετική κούραση όσο θα περνάει η ώρα στο ματς. Συνεπώς το σκοράρισμα από νωρίς μπορεί να αποδειχθεί κάτι παραπάνω από σημαντικό, κάτι παραπάνω από καταλυτικό.

Για να έρθει ένα ακόμα τρίποντο για τον Ολυμπιακό και η επιστροφή στις νίκες μετά τη «ληστεία» στην Ξάνθη. Για να ξεκινήσει ο Θρύλος την αντεπίθεσή του στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

«Όλοι γήπεδο, Όλοι ερυθρόλευκα» (pic)

«Όλοι γήπεδο, Όλοι ερυθρόλευκα» (pic)

Το κάλεσμα της Θύρας 7 προς τον κόσμο της ομάδας να δώσει το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να βοηθήσει τον Θρύλο να φτάσει στη νίκη κόντρα στη Λαμία.