Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τη Λαμία (pic)

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τη Λαμία (pic)
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 18:14

Τη Λαμία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» λίγες ημέρες μετά την ιστορική πρόκριση κόντρα στη Μίλαν θέλουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους και στις εγχώριες διοργανώσεις προκειμένου να πάμε με νίκες μέχρι το τέλος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς όσον αφορά την 11άδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Λαμία, επέλεξε τους Σα κάτω από τα δοκάρια, τον Ελεμπντελαουί στο δεξί άκρο και τον Κούτρη στο αριστερό στην άμυνα, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι οι Μιράντα και Σισέ. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε έχοντας πιο μπροστά τους τον Νάτχο, στα δεξιά της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Φετφατζίδης, στα αριστερά ο Φορτούνης και στην κορυφή ο Γκερέρο.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σα, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Φετφατζίδης, Γκερέρο, Φορτούνης.

Διαβάστε επίσης

«Καμιά απώλεια από εδώ και πέρα»

«Καμιά απώλεια από εδώ και πέρα»

Ο Δημήτρης Μάνος έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα μέσω της συνέντευξης του στο match programme της αναμέτρησης με τη Λαμία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λαμία Live 3-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λαμία Live 3-0 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός θέλει τους 3 βαθμούς με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο το σερί νικών που θα τον οδηγήσουν στη διεκδίκηση του τίτλου. Live στις 19:30 στο gavros.gr/NS1.