Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επιστροφή του Μιράντα

Η επιστροφή του Μιράντα
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 19:16

Από την αναμέτρηση με την Ντουντελάνζ για τη 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ είχε να αγωνιστεί ο Ροντερίκ Μιράντα με τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον συμπατριώτη του αμυντικό για το ματς κόντρα στη Λαμία.

Από τις 8 Νοεμβρίου στη δράση ξανά στις 16 Δεκεμβρίου. Η τελευταία του συμμετοχή και μάλιστα στην ενδεκάδα, είχε συνδυαστεί με μια ευρεία νίκη για τους «ερυθρόλευκους» που είχαν νικήσει με 5-1 την ομάδα από το Λουξεμβούργο.

Απόψε κάνει την επανεμφάνισή του ο 28χρονος αμυντικός. Κι αξίζει να σημειώσουμε πώς έχει 12 ματς φέτος με τον Ολυμπιακό, εκ των οποίων μόλις σε ένα έχει αγωνιστεί ως αλλαγή, συμπληρώνοντας απόψε μια ενδεκάδα ματς ως βασικός.

Διαβάστε επίσης

Γλίτωσε νέα ήττα η ΑΕΚ…

Γλίτωσε νέα ήττα η ΑΕΚ…

Η… ομαδάρα του Μαρίνου Ουζουνίδη έμεινε στο 0-0 στην έδρα της ΑΕΛ δείχνοντας σε ακόμη ένα ματς, ότι δεν μπορεί χωρίς… εξυγίανση. Από καθαρή τύχη δεν γνώρισαν μάλιστα την ήττα οι «κιτρινόμαυροι».

«Καμιά απώλεια από εδώ και πέρα»

«Καμιά απώλεια από εδώ και πέρα»

Ο Δημήτρης Μάνος έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα μέσω της συνέντευξης του στο match programme της αναμέτρησης με τη Λαμία