Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός παράγει ποδοσφαιριστές»

«Ο Ολυμπιακός παράγει ποδοσφαιριστές»
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 - 17:10

Ικανοποιημένος από την απόδοση των νεαρών παικτών του Ολυμπιακού στο ματς με τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει, ότι ο Θρύλος είναι ένας σύλλογος που παραδοσιακά παράγει ποδοσφαιριστές!

Συγκεκριμένα, ο κόουτς των Πειραιωτών τόνισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που παραδοσιακά παράγει ποδοσφαιριστές! Έχει ξεκινήσει ένας καινούργιος κύκλος και μία νέα εποχή με τον Ρικάρντο (σ.σ Πέρες). Θέλουμε κάθε φορά και περισσότερο να εφαρμόζουμε κάτι τέτοιο. Σήμερα είδαμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και είχαμε την ευκαιρία να τους δούμε στην πράξη. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση τους, όμως ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε για να έχουμε υψηλή απόδοση. Σκοπός είναι να τα δούμε αυτά τα παιδιά για τη μετάβαση τους στο επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Ρικάρντο (σ.σ. Πέρες) στη διεύθυνση της ακαδημίας είμαστε σε ικανοποιητικό βαθμό».

Διαβάστε επίσης

Πολύτιμες εμπειρίες!

Πολύτιμες εμπειρίες!

Έξι παίκτες από την Ακαδημία του Ολυμπιακού πήραν μέρος συμμετοχής με τη φανέλα της πρώτης ομάδας στο ματς με τον Άρη Αβάτου.

Οι νέοι ήταν ωραίοι...

Οι νέοι ήταν ωραίοι...

Με πολλά παιδιά από την Ακαδημία, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Άρη Αβάτου κι ολοκλήρωσε τον όμιλο με το απόλυτο. Την Παρασκευή (21/12, 15:00) η κλήρωση.