Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι αναβολές δεν οδηγούν πουθενά!

Οι αναβολές δεν οδηγούν πουθενά!
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 - 15:02

Οι διαιτητές πήραν την απόφαση να απέχουν από τα ματς της Σούπερ Λίγκας το Σαββατοκύριακο. Αυτό αποφάσισαν όλοι τους, αυτή είναι η κίνησή τους ως αντίδραση για την επίθεση στον ρέφερι Τζήλο. Το θέμα, όμως, είναι πώς πρόκειται για μια απόφαση που θα έχει αποτέλεσμα ή όχι;

Αυτό είναι το ζήτημα. Να δοθούν λύσεις στην ιστορία αυτή, να διαλευκανθεί η υπόθεση, να βρεθούν οι αυτουργοί και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό είναι το σημαντικό. Γιατί αλλιώς θα είναι μια ακόμα απόφαση αποχής που δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Σε ό,τι αφορά την απόφαση των διαιτητών, θα έχει αποτέλεσμα; Δεν το ξέρει κανείς, δεν μπορεί να γνωρίζει το μέλλον. Στο παρελθόν συνέβησαν αντίστοιχα συμβάντα, όλα κατακριτέα. Υπήρξαν ανάλογες αντιδράσεις, αλλά αποτέλεσμα όχι! Οπότε το μείζον θέμα και τώρα είναι να δοθεί, επιτέλους, λύση στην ιστορία αυτή.

Η πλευρά της ΕΠΟ εξηγούσε στην πλευρά των διαιτητών πώς το θέμα είναι να προστατευτεί η διεξαγωγή των διοργανώσεων και το άθλημα. Αυτό έχει σημασία. Γιατί όλη αυτή η ιστορία φθείρει το ίδιο το άθλημα και κανέναν άλλο.

Η αστυνομία καλείται να βρει τους ενόχους. Όμως, η απόφαση που πάρθηκε δεν θα ωφελήσει το άθλημα, δεν θα ωφελήσει το ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να το έχουν όλοι κατά νου. Γιατί σε αυτή την υπόθεση μια μορφή αντίδραση που είναι μεμονωμένη, δεν ξέρει κανείς εάν θα έχει αποτέλεσμα.

Αποχή των διαιτητών από τα ματς του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο, αλλά σφυρίζουν κανονικά σήμερα στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι με πλάνο και προς τη σωστή κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλος θρυλικός διαγωνισμός!

Μεγάλος θρυλικός διαγωνισμός!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει την ευκαιρία στους φίλους της να κερδίσουν «ερυθρόλευκα» δώρα. Στέλνοντας βίντεο και φωτογραφίες από το επικό ματς με την Μίλαν.