Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής»

«Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής»
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 - 15:58

Αρκετός κόσμος είχε ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ που θα διεξάγονταν την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου (17:15) πριν ανακοινώσει η Σούπερ Λίγκα την αναβολή της 15ης αγωνιστικής. Με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή της, να εξηγεί τι ισχύει και τι όχι για το ματς αυτό και τα εισιτήριά του.

Όσοι, λοιπόν, τα είχαν ήδη προμηθευτεί πρέπει να γνωρίζουν ότι ισχύουν κανονικά για την ημερομηνία που θα οριστεί να διεξαχθεί το ματς αυτό.

Με τη σχετική ανακοίνωση από την πλευρά της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια, για τον αναβληθέντα αγώνα με την ΑΕΛ, ότι τα εισιτήρια αυτά θα ισχύσουν κανονικά, για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές, όταν ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία του αγώνα με την ΑΕΛ».

Διαβάστε επίσης

Ήταν ή δεν ήταν αυτό στοχοποίηση του Τζήλου; (pics)

Ήταν ή δεν ήταν αυτό στοχοποίηση του Τζήλου; (pics)

Στις 4 Νοεμβρίου, σε εφημερίδα που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, την επομένη του ματς με τον Ατρόμητο, υπήρξε πληθώρα δημοσιευμάτων για τον Λαρισαίο διαιτητή. Εκεί δεν τον στοχοποίησαν πρώτα;