Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάνουν… θόρυβο οι οπαδοί του Ολυμπιακού»

«Κάνουν… θόρυβο οι οπαδοί του Ολυμπιακού»
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 - 16:35

Στην «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι ΓΑΥΡΟΙ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στάθηκε ο Όλεγκ Μπλαχίν, σχολιάζοντας σε ουκρανική ιστοσελίδα την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου, για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής του Θρύλου, την τριετία 1990-1993 και των Ουκρανών, τη διετία 2012-2014, δήλωσε στο footboom.com:

«Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, είναι πολύ δημοφιλές, είναι το νούμερο ένα άθλημα και οι οπαδοί είναι σκληροί με τις ομάδες τους, θέλουν πάντα να κερδίζουν και να εκπροσωπούν την χώρα τους στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός πέρασε από τους ομίλους, αφήνοντας πίσω του δυνατούς αντιπάλους, όπως η Μίλαν. Οι προπονητές έχουν πράγματα για να δουλέψουν.

Κατά την γνώμη μου, ένα μικρό πλεονέκτημα της Ντιναμό είναι πως έχει τη ρεβάνς στην έδρα της και όχι στην Ελλάδα. Ξέρω πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού προκαλούν πολύ... θόρυβο και το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Θα χρειαστεί να προετοιμαστεί σωστά στο ψυχολογικό κομμάτι η Ντιναμό».

Διαβάστε επίσης

Ήταν ή δεν ήταν αυτό στοχοποίηση του Τζήλου; (pics)

Ήταν ή δεν ήταν αυτό στοχοποίηση του Τζήλου; (pics)

Στις 4 Νοεμβρίου, σε εφημερίδα που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, την επομένη του ματς με τον Ατρόμητο, υπήρξε πληθώρα δημοσιευμάτων για τον Λαρισαίο διαιτητή. Εκεί δεν τον στοχοποίησαν πρώτα;