Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι πιστωτές της Aegean Marine συνδέουν τον Μελισσανίδη με τις κατηγορίες για απάτη» (pic)

«Οι πιστωτές της Aegean Marine συνδέουν τον Μελισσανίδη με τις κατηγορίες για απάτη» (pic)
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 - 08:51

Το θέμα με τις κατηγορίες της απάτης που φτάνουν τα 300 εκατομμύρια ευρώ από τον Δ. Μελισσανίδη για την εταιρεία Aegena Marine είναι στην πρώτη γραμμή στη διεθνή σκηνή. Ειδικά σε ό,τι αφορά τα Μέσα που ασχολούνται με το ναυτιλιακό και οικονομικό ρεπορτάζ.

Όπως είναι η εφημερίδα «TradeWinds» που ασχολείται με το θέμα αυτό. Με τον τίτλο της να είναι για το θέμα: «Οι πιστωτές της Aegean Marine συνδέουν τον Μελισσανίδη με τις κατηγορίες απάτης». Σημειώνεται ακόμα πώς «Ο ιδρυτής της εταιρείας κατηγορείται για εξαπάτηση που φτάνει τα 300 εκατομμύρια δολάρια».

Μέσα στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρονται μεταξύ άλλων πώς «Οι πιστωτές του δικτύου της Aegean Marine Petroleum κατηγορούν τον ιδρυτή της εταιρείας Δημήτρη Μελισσανίδη ότι κατάρτισε το υποτιθέμενο σχέδιο απάτης εκατομμυρίων δολαρίων, 300 όπως αναφέρουν οι έρευνες που έγιναν. Το οποίο ενδεχομένως να έχει σχέση με την πτώχευση που κήρυξε η εν λόγω εταιρεία».

Μην ξεχνάμε επίσης το θέμα που είχε προκύψει μετά την έρευνα των αμερικανικών αρχών που είχαν αποκαλύψει πώς υπήρξε «ξέπλυμα» χρήματος που έφτανε τα 200 εκ. δολάρια. Με τα δημοσιεύματα να είναι συνεχή, καθώς η έρευνα που έχει γίνει έχει φέρει στο... φως πολλά στοιχεία που εμπλέκουν τον Μελισσανίδη με την υπόθεση αυτή που βρίσκεται στην πρώτη... γραμμή.

Με το θέμα ασχολήθηκε και διαδικτυακά το tradewinds. Με το ρεπορτάζ του να αποκαλύπτει αναλυτικά πτυχές αυτής της ιστορίας που φέρνει τον Μελισσανίδη στο στόχαστρο των πιστωτών της Aegean Marine Petroleum για απάτη...

Θυμίζουμε πώς η Επιτροπή Ελέγχου των ΗΠΑ είχε κάνει έρευνα για την ιστορία με το πόρισμα της να είναι «φωτιά» κατά του ιδρυτή της εταιρείας και της απάτης που ανακαλύφθηκε.

Διαβάστε επίσης

Το νέο πλάνο του Μαρτίνς

Το νέο πλάνο του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος έχει προγραμματίσει προπονήσεις ως την Κυριακή και από Δευτέρα αρχίζει η άδεια των παικτών.