Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκλεισε ο Μπα για 4 χρόνια…

Έκλεισε ο Μπα για 4 χρόνια…
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 - 12:05

Το θέμα με τον Ουσεϊνού Μπα έχει τελειώσει όπως αναφέρουν και στη Γαλλία. Ο 23χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός της Γκαζελέκ Αζαξιό θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό μετά το καλοκαίρι.

Έχει «κλείσει» στον Θρύλο κι αυτό που λένε στη Γαλλία είναι πώς υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο για 4 χρόνια. Ο οποίος θα ενταχθεί από τον Ιούλιο του 2019 και επίσημα στους «ερυθρόλευκους».

Σημειώνουν, δε, στη Γαλλία πώς υπάρχει και συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Γκαζελέκ Αζαξιό. Μια ακόμα κίνηση-επένδυση από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» που κοιτάζουν και την επόμενη ημέρα. Με τους γνώστες του πρωταθλήματος της Β’ Γαλλίας να αναφέρει πώς ο Μπα έχει καλύτερη τεχνική από τον Σισέ, με τον οποίο μοιάζουν πολύ.

Διαβάστε επίσης

Φορτσάρουν για τον επιθετικό

Φορτσάρουν για τον επιθετικό

Το θέμα της απόκτησης του σέντερ φορ στην τελική ευθεία. Στόχος να τελειώσει άμεσα, ώστε να είναι ο παίκτης στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, μετά την άδεια των Χριστουγέννων.

Ο Ολυμπιακός στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης Νικαίας (vid, pics)

Ο Ολυμπιακός στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης Νικαίας (vid, pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζουν την προσπάθεια και την προσφορά στους συνανθρώπους μας. Οι Λευτέρης Χουτεσιώτης και Δομένικος Μασούλας έδωσαν το «παρών» και διένειμαν, μαζί με τους ιερωμένους, τσάντες με τα απαραίτητα.