Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φορτσάρουν για τον επιθετικό

Φορτσάρουν για τον επιθετικό
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 - 12:22

Αυτό που «καίει» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση ενός επιθετικού. Εκεί έχουν ρίξει όλο το βάρος για να έρθει ο παίκτης που έχουν στα πλάνο τους ο Πέδρο Μαρτίνς και η διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Ονόματα έχουν ακουστεί πολλά. Κυρίως παικτών από την Ιβηρική χερσόνησο. Με αυτό του Φακούντο Φερέιρα να ήταν αυτό που κυκλοφόρησε περισσότερο, ενώ στη συνέχεια ακούστηκαν πολλά και διάφορα. Σημασία δεν έχει αυτό, αλλά πώς όσοι εμπλέκονται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό έχουν εντείνει τις επαφές και τις συζητήσεις για να τελειώσει το θέμα άμεσα.

Στόχος της διοίκησης του Ολυμπιακού και ιδεατή εξέλιξη θα ήταν να τελειώσει το θέμα τις επόμενες ημέρες, ώστε ο ποδοσφαιριστής να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς μετά την άδεια των Χριστουγέννων και την επανέναρξη των προπονήσεων. Αυτός είναι ο στόχος, αν και ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρος κάποιος, με δεδομένο ότι αυτές οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.

Παράλληλα, ένα ακόμα κομμάτι που ασχολούνται οι «ερυθρόλευκοι» είναι και οι αποχωρήσεις. Με τον Πάρντο στην πρώτη… γραμμή, ενώ είναι αρκετά πιθανό να δοθούν δανεικοί ορισμένοι Έλληνες νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης Νικαίας (vid, pics)

Ο Ολυμπιακός στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης Νικαίας (vid, pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζουν την προσπάθεια και την προσφορά στους συνανθρώπους μας. Οι Λευτέρης Χουτεσιώτης και Δομένικος Μασούλας έδωσαν το «παρών» και διένειμαν, μαζί με τους ιερωμένους, τσάντες με τα απαραίτητα.

Ώρα κλήρωσης

Ώρα κλήρωσης

Στις 15:00 θα μάθει ο Ολυμπιακός τον αντίπαλό του, στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.