Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ξάνθη αντίπαλος στο Κύπελλο

Η Ξάνθη αντίπαλος στο Κύπελλο
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 - 15:12

Η ακριτική ομάδα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό προέκυψε από την κλήρωση που έγινε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ΕΠΟ. Τα πρώτα ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνουν το τριήμερο 8-10 Ιανουαρίου, ενώ οι ρεβάνς το διάστημα 22-24 Ιανουαρίου 2019, αντίστοιχα.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στα Πηγάδια, στην έδρα της Ξάνθης. Με τη ρεβάνς να διεξάγεται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», δύο εβδομάδες αργότερα. Και το πρόγραμμα του Ολυμπιακού επιβαρύνεται τον Ιανουάριο. Διότι θα έχει να δώσει τέσσερα εκτός έδρας ματς.

Εκτός από την αναμέτρηση του Κυπέλλου στην έδρα της ακριτικής ομάδας, ο Ολυμπιακός στην εκκίνηση του δευτέρου γύρου έχει άλλα τρία ματς μακριά από τον Πειραιά για το πρωτάθλημα. Στη Λιβαδειά, στα Γιάννενα και την Τρίπολη.

Απομένει, δε, να δούμε και τι θα γίνει με την 15η αγωνιστική που θα διεξαχθεί εμβόλιμα κάποια στιγμή. Γιατί ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το πότε θα γίνει.

Διαβάστε επίσης

«Βαρύ» πρόγραμμα το επόμενο δίμηνο

«Βαρύ» πρόγραμμα το επόμενο δίμηνο

Μετά και την αναβολή της 15ης αγωνιστικής που θα γίνει εμβόλιμη στις αρχές του 2019, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν πολλά ματς το πρώτο δίμηνο του νέου έτους.