Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξεστραβωθείτε κύριε Υπουργέ» (pics)

«Ξεστραβωθείτε κύριε Υπουργέ» (pics)
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 - 15:05

Την περασμένη Τετάρτη το πρωί ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος έπεσε θύμα επίθεσης έξω από το σπίτι του στη Λάρισα. Ένα γεγονός που συγκλόνισε την κοινωνία, όχι μόνο του ποδοσφαίρου. Ένα γεγονός κατακριτέο. Και αυτό που θέλουν όλοι είναι να βρεθεί τι έγινε και ποιος το έκανε, για να τιμωρηθούν οι αυτουργοί της επίθεσης αυτής.

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης, να συγκεντρώνει δημοσιεύματα τα οποία απέστειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, αλλά και στον αρχηγό της Αστυνομίας αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, ώστε να ενημερωθούν για το γεγονός και να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες, όπως ανάφερε και η σχετική ενημέρωση από την πλευρά του υφυπουργείο.

Εδώ, όμως, πρέπει να σταθούμε σε μια παράμετρο πολύ σημαντική. Όλα τα δημοσιεύματα που συγκέντρωσε ο Γ. Βασιλειάδης και τα έστειλε στις αρμόδιες αρχές είναι μετά τον αγώνα Ξάνθη-Ολυμπιακός, όπου ο Τζήλος έκανε μια διαιτησία με πολλά λάθη. Με τον τρόπο του ο υφυπουργός δείχνει μόνο σε μια κατεύθυνση. Με θέμα τη στοχοποίηση του Τζήλου.

Αλλά αυτή είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, αρκετές εβδομάδες πιο πριν. Την επομένη του ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Εκεί όπου τα δημοσιεύματα κατά του Τζήλου ήταν πολλά. Αυτό δεν είναι στοχοποίηση; Πώς το χαρακτηρίζεται αυτό κ. Βασιλειάδη; Εάν δεν το ξέρετε ή δεν το θυμάστε, δείτε τα σχετικά άρθρα! Μετά από αυτό δεν έχετε άλλη δικαιολογία για τις κινήσεις σας…

Είναι γνωστό πώς ο Τσίπρας αγαπάει τον Σαββίδη, αλλά δεν μπορεί ο Γ. Βασιλειάδης να δείχνει μόνο σε μια κατεύθυνση. Πόσω δε μάλλον όταν υπάρχουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα, αρκετές εβδομάδες πιο πριν που αποτελούν στοχοποίηση του Τζήλου!

Διαβάστε επίσης