Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκες μέχρι το τέλος!

Νίκες μέχρι το τέλος!
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 - 15:39

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μίλαν, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν μία σπουδαία πρόκριση, είχε μιλήσει στους παίκτες της ομάδας, δίνοντάς τους το σύνθημα ενόψει και του πρωταθλήματος.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών είχε τονίσει στους παίκτες ότι θα πρέπει να φτάσουν μόνο σε νίκες στη συνέχεια της σεζόν, ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν πάρα πολύ στις δυνατότητές τους και ότι μπορούν να κάνουν πράξη αυτό που τους είχε πει ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου.

Αυτό τόνισε και σε δηλώσεις του ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στην «Real News», κάτι το οποίο ισχύει και για όλους τους παίκτες των Πειραιωτών.

Το νίκες μέχρι το τέλος είναι κάτι το οποίο συζητιέται συνεχώς στο Ρέντη ακόμη και τη σημερινή ημέρα στην τελευταία προπόνηση πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πλέον κάποιες ημέρες για να ξεκουραστούν και στη συνέχεια θα κάνουν εντατικές προπονήσεις, ώστε να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας τα όσα τους είπε στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» ο ηγέτης του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης