Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτιές για Ομάρ και Φορτούνη!

Πρωτιές για Ομάρ και Φορτούνη!
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 - 22:06

Μόνο μυστικό δεν είναι ότι ο Ολυμπιακός παίζει το πιο απολαυστικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Μπορεί να είναι στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λιγκ, λόγω... εξυγίανσης και ατυχίας στην τελική προσπάθεια, ωστόσο ο Θρύλος αποδίδει εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και προσφέρει «πλούσιο» θέαμα στον κόσμο.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες καταλαμβάνουν μερικές ατομικές πρωτιές στο πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι στην κορυφή στην κατηγορία των ασίστ, έχοντας 4 μαζί με τον Χατζηγιοβάνη του ΠΑΟ.

Αναφορικά με την κατηγορία των γεμισμάτων, εκεί κυριαρχεί το όνομα του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει 45 πετυχημένες προσπάθειες σε 108 συνολικά. Το όνομα του αρχηγού, μάλιστα, βρίσκεται ψηλά και στις πάσες και συγκεκριμένα, στην δεύτερη θέση με 150.

Διαβάστε επίσης

«Καυτό» το πρώτο δίμηνο

«Καυτό» το πρώτο δίμηνο

Ιανουάριο και Φεβρουάριο κρίνονται πολλά για τον Ολυμπιακό και τους στόχους του, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει ματς «κλειδιά» σε όλες τις διοργανώσεις.

Τον ίδιο καλό ρυθμό και στη συνέχεια

Τον ίδιο καλό ρυθμό και στη συνέχεια

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δουλέψει πολύ με τους παίκτες του μετά τη Χριστουγεννιάτικη άδεια, για να εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι από την αρχή των υποχρεώσεών τους στο 2019.