Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην καριέρα μου»

«Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην καριέρα μου»
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 - 07:48

Το... λιμάνι του φαίνεται να έχει βρει ο Μπίμπαρς Νάτχο. Ο Ισραηλινός μέσος είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, κάτι που παραδέχθηκε και σε συνέντευξη του σε ισραηλινό Μέσο. Με τον Νάτχο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Θρύλο στο «sport1.maariv», χαρακτηρίζοντας τον ως την μεγαλύτερη ομάδα που έχει αγωνιστεί!

Ο αρχηγός της εθνικής Ισραήλ τόνισε: «Δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε χαμηλό επίπεδο και η επιστροφή μου στην Ελλάδα είναι πισωγύρισμα. Όταν έφτασα στην Ελλάδα, εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα και οτιδήποτε συνέβη εδώ γύρω στην ομάδα! Γνώριζα πως ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, αλλά δεν το φανταζόμουν σε τόσο μεγάλο βαθμό!»

Με τον Νάτχο να συνεχίζει, λέγοντας: «Θεωρώ πως το ρώσικο πρωτάθλημα είναι σε υψηλότερο επίπεδο, αλλά σχετικά με την ποιότητα και την πειθαρχεία, ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στο οποίο έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου!»

Σε ό,τι αφορά την πορεία του, έως τώρα, στον Πειραιά, υπογράμμισε: «Όπως έχω πει, χρειάστηκα περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ. Είμαι καλά. Έπαιξα στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια, αν και πίστευα πως θα μπορούσα να αγωνιστώ και περισσότερα λεπτά. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει όταν πηγαίνεις σε μια άλλη ομάδα. Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και αυτό μου συνέβη στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης

Ο στόχος είναι ένας…

Ο στόχος είναι ένας…

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εντείνει τις επαφές τους για να τελειώσουν άμεσα την υπόθεση της απόκτησης του σέντερ φορ.

Ο Καμαρά υποψήφιος παίκτης της χρονιάς!

Ο Καμαρά υποψήφιος παίκτης της χρονιάς!

Στη Γουινέα και διεκδικεί τον τίτλο στην ψηφοφορία των συμπατριωτών του αθλητικών συντακτών μαζί με τον Κεϊτά της Λίβερπουλ και τον Καμανό της Μπορντό. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 19/01/2019...